Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 11:34 | London, Apr 20 09:34 | New York, Apr 20 05:34
Shanghai, Apr 20 17:34 | Tokyo, Apr 20 18:34 | Sydney, Apr 20 20:34

Сповільненя економіки США вплине на економіку Канади

Сповільненя економіки США вплине на економіку Канади




1 жовтня 2010 в 10:31 - Оксана Кадай-Гриців


Сповільненя економіки США вплине на економіку Канади

 Голова Банку Канади Марк Карні заявив у четвер, що слід очікувати більш помірного зростання економіки країни в порівнянні з початком цього року, так як вона стикається з проблемами як усередині країни, так і за її межами.  



 Сповільнення економіки США і обмеження балансів грошових коштів споживачів в Канаді спільно чинять тиск на канадську економіку. "Ми очікуємо, швидкого відновлення зростання, але це буде більш помірне зростання у порівнянні з тим, що ми прогнозували на початку року. І не дивно", - сказав Карні.
Канадський ВВП в I кварталі виріс на 5,8% у річному порівнянні. Він пояснив деяке сповільнення зростання сповільненням зростання економіки США і сказав, що це буде впливати на рішення Банку щодо зміни процентної ставки.
 "У цій ситуації необхідно бути уважним", - сказав він, посилаючись на ризики відновлення спаду в США, що може позначитися на зростанні країн, що розвиваються, і очікуване уповільнення на споживчому і житловому ринках країни. "Є незвичайні невизначеності щодо перспектив США та глобальної економіки та їх впливу на канадську економіку. У такій ситуації треба проявляти обережність при рішенні про будь-якому скорочення заходів монетарного стимулювання", - зазначив Карні.
 Відновлення економіки країни було "відносно помірним" і у великій мірі залежало від особистого споживання і ринку нерухомості. Рівень безробіття дещо знизився, але все ще залишається високим на рівні 8.1%. Канадські споживачі виявилися вразливими до економічних шоків і ця вразливість "росте швидше, ніж раніше передбачалося", вважає Карні.
У I кварталі борги канадських домогосподарств щодо їх наявних доходів досягли рекордно історичного рівня в 146%, що близько до рівнів США.

 

Сповільненя економіки США вплине на економіку Канади


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався. Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався.
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Обсяг торгівлі товарами між Україною та Канадою у 2010 році збільшився на 18% Обсяг торгівлі товарами між Україною та Канадою у 2010 році збільшився на 18% Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті