Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 19:18 | London, Apr 16 17:18 | New York, Apr 16 13:18
Shanghai, Apr 17 01:18 | Tokyo, Apr 17 02:18 | Sydney, Apr 17 04:18

Слабкі економіки ЄС можуть вийти з єврозони

Слабкі економіки ЄС можуть вийти з єврозони




21 грудня 2010 в 08:07 - Христина


Слабкі економіки ЄС можуть вийти з єврозони

Греція, Ірландія і Португалія мають залишити єврозону, щоб подолати внутрішні фінансові труднощі.



"Без власної національної валюти або величезних зовнішніх запозичень, Греція, Ірландія і Португалія не зможуть стати на власні ноги", - заявив в інтерв'ю німецькій газеті Die Welt голова Pimco Ендрю Босомуорс.

На його думку, національна валюта дозволить цим країнам мати необхідний валютний обмін, який буде стимулювати експорт і економіку і в результаті знизити величезні зовнішні і внутрішні борги.

У той же час, Бельгія, Італія і Іспанія, які також відчувають серйозні фінансові труднощі, зможуть знизити свої борги залишаючись в єврозоні.

Ідея виходу слабких економік ЄС з єврозони почала циркулювати у світових фінансових колах приблизно рік тому, коли ситуація в Греції виявилася набагато гіршою, ніж раніше передбачалося. Між тим, багато економістів вважають, що подібний вихід обійдеться в дуже велику суму грошей для і без того ослаблених країн Європи.

Загальна сума допомоги Ірландії і Португалії може скласти до 200 млрд. євро, що становить істотну частину від всього стабфонду.
 

Слабкі економіки ЄС можуть вийти з єврозони


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті