Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 01:48 | London, Apr 19 23:48 | New York, Apr 19 19:48
Shanghai, Apr 20 07:48 | Tokyo, Apr 20 08:48 | Sydney, Apr 20 10:48

Шварценеггер похвалився розправою над бюджетною кризою

Шварценеггер похвалився розправою над бюджетною кризою




11 жовтня 2010 в 08:39 - Христина


Шварценеггер похвалився розправою над бюджетною кризою

Губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер привітав жителів штату з закінченням бюджетної кризи, яка тривала більше ста днів.  



"Для Каліфорнії сьогодні настав поворотний день. Занадто довго уряд штату тягнеться по шляху фінансового краху і відчаю", - цитує Шварценеггера Agence France-Presse.

Продовжив він куди більш оптимістично: "Сьогодні ми встанемо з колін, струсимо з себе пил і повільно, але вірно почнемо рухатися назад - до процвітання, щоб зробити наш штат, як йому і належить бути, Золотим".

Губернатор, очевидно, мав на увазі неофіційну назву Каліфорнії - The Golden state (Золотий штат).

Настільки обнадійливі заяви Шварценеггер зробив після того, як конгрес штату, в якому немає вирішального більшості ні в однієї з партій, прийняв бюджет на новий фінансовий рік.

Фінансовий документ передбачає скорочення витрат, але не містить згадки про підвищення місцевих податків. Крім того, каліфорнійці отримають субсидії з Вашингтона.

Скорочення витрат в першу чергу торкнуться соціально незахищених верств населення, яким уріжуть виплати на дітей, медичне забезпечення і так далі.

Бюджетні складності Каліфорнія відчуває вже довгі роки, однак після краху будівельного ринку в 2008 році її економіка постраждала особливо сильно, а уряд перебуває у стані перманентного і гострого дефіциту коштів.

Каліфорнія є самим густонаселеним і багатим штатом США, який, якщо б він був країною, став би шостою за обсягом економікою світу. Однак її фінанси привести в порядок дуже непросто, оскільки, за місцевою конституцією, для підвищення податків або прийняття бюджету потрібні голоси як мінімум двох третин конгресменів.

 

Шварценеггер похвалився розправою над бюджетною кризою


Новини Статті Аналітика
Азаров змусив знизити ціни на нерухомість Азаров змусив знизити ціни на нерухомість Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Каліфорнія продовжила термін дії режиму надзвичайного фінансового положення Каліфорнія продовжила термін дії режиму надзвичайного фінансового положення Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Дефіцит бюджету Каліфорнії за Шварценеггера збільшився вдвічі до $28 млрд. Дефіцит бюджету Каліфорнії за Шварценеггера збільшився вдвічі до $28 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Шварценеггер звільнив кабінет для нового губернатора Шварценеггер звільнив кабінет для нового губернатора Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квартальні продажі Rockwool збільшилися на 6% Квартальні продажі Rockwool збільшилися на 6% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті