Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:31 | London, Apr 23 16:31 | New York, Apr 23 12:31
Shanghai, Apr 24 00:31 | Tokyo, Apr 24 01:31 | Sydney, Apr 24 03:31

Розмови про нові заходи ФРС підтримали долар



28 вересня 2010 в 09:56 - Христина


Розмови про нові заходи ФРС підтримали долар

Долар у вівторок отримав підтримку завдяки повідомленням про те, що ФРС обговорює більш відкриту і менш масштабну програму викупу облігацій у порівнянні з програмою 2009 року.  



Зниження американських акцій викликало фіксацію прибутку по ризикованих валютах, а повідомлення про те, що Банк Японії обміркує пом’якшення політики також допомогло долару, натиснувши на єну.

Тим не менш, багато трейдерів вважають, що долар як і раніше має тенденцію до зниження, оскільки ходять чутки, що нове кількісне пом’якшення у США, хоч і невелике, буде все ж таки більш агресивним, ніж дії інших центробанків.

Wall Street Journal повідомила, що ФРС оголосить про викуп набагато меншого обсягу облігацій протягом короткого часу, і залишить відкритим питання, чи буде вона продовжувати такі дії.

Доларовий індекс тримається на віддалі від семимісячного мінімуму 79,19, досягнутого в понеділок. Сьогодні він зріс на 0,01 відсотка до 79,399.

Долар замкнений у вузькому торговому діапазоні до єни, отримавши невелику підтримку після повідомлення газети Nikkei про те, що Банк Японії може знову пом’якшити політику на засіданні 4-5 жовтня, якщо вирішить, що зростання економіки за загрозою.

Долар стабільний до єни на рівні вчорашнього закриття 84.25, підтримка очікується на відмітці 84,05.

Євро сьогодні виріс до долара на 0,2 відсотка до $1,3467, однак відступив від вчорашнього п’ятимісячного піку $1.3507 після того, як агентство Moody’s знизило борговий рейтинг Anglo Irish Bank. Це змусило інвесторів розпродавати єдину валюту.

 

Розмови про нові заходи ФРС підтримали долар


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті