Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 05:01 | London, Apr 25 03:01 | New York, Apr 24 23:01
Shanghai, Apr 25 11:01 | Tokyo, Apr 25 12:01 | Sydney, Apr 25 14:01

Роздрібні продажі в США перевищили прогнози



14 вересня 2010 в 16:45 - Христина


Роздрібні продажі в США перевищили прогнози

Обсяг роздрібних продажів у США в серпні виріс більше, ніж очікувалося, показавши найбільше збільшення за п’ять місяців за рахунок АЗС та магазинів одягу, що в черговий раз пом’якшило занепокоєння ринків про другу хвилю кризи.  



Роздрібні продажі виросли на 0,4 відсотка в порівнянні з попереднім місяцем. Аналітики прогнозували зростання загальних роздрібних продажів на 0,3 відсотка.

Таким чином, в серпні американська макростатистика, включаючи зростання зайнятості в приватному секторі та прискорення промвиробництва, вказала на відновлення темпів економічного зростання після недавнього уповільнення.

Відновлення після найсерйознішої рецесії з 1930-х років втратило темп, так як розсіюється ефект від урядової програми стимулюючих заходів вартістю $814 мільярдів, а безробіття стабільно тримається на високому рівні.

Минулого місяця продаж автомобілів і комплектуючих знизився на 0,7 відсотка, а в липні виріс на 1,0 відсотка. Без урахування автомобільного сектора роздрібні продажі збільшилися на 0,6 відсотка, тоді як аналітики чекали зростання на 0,3 відсотка. У липні показник виріс на 0,1 відсотка.

Продажі на автозаправних станціях піднялися на 1,9 відсотка після зростання на 2,2 відсотка в липні. Продажі будівельних матеріалів і садових інструментів залишилися без змін, а в липні скоротилися на 0,4 відсотка.

Обсяг продажів одягу та аксесуарів збільшився на 1,2 відсотка. Базовий обсяг роздрібних продажів без урахування продажів автомобілів, бензину і будівельних матеріалів виріс на 0,5 відсотка, опустившись на 0,1 відсотка в липні.

Продажі спортивного інвентарю, книг, предметів колекціонування збільшилися на 0,9 відсотка у серпні. Купівля електроніки та побутової техніки знизилася на 1,1 відсотка.

 

Роздрібні продажі в США перевищили прогнози


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Лісова індустрія як складова системи сталого розвитку Лісова індустрія як складова системи сталого розвитку Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті