Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:06 | London, Apr 25 05:06 | New York, Apr 25 01:06
Shanghai, Apr 25 13:06 | Tokyo, Apr 25 14:06 | Sydney, Apr 25 16:06

Росія зробила ще один крок до вступу до СОТ

Росія зробила ще один крок до вступу до СОТ




22 вересня 2010 в 10:33 - Христина


Росія зробила ще один крок до вступу до СОТ

Прагнення Росії приєднатися до Світової організації торгівлі стало більш реальним у вівторок, а США заявили, що в переговорах, що тривають вже 17 років, з’явилася нова енергія.  



Ці коментарі підтверджують, що Вашингтон все ще хоче, щоб Росія вступила до СОТ у найкоротші терміни, незважаючи на безліч проблем, які затьмарюють двосторонні торговельні зв’язки.

"Це імпульс для процесу, велика кількість енергії з боку Росії, великий інтерес з боку багатьох членів", - сказав американський чиновник, який попросив не називати його імені, після засідання робочої групи, присвяченої питанню прийняття Росії в організацію.

Президент США Барак Обама і президент РФ Дмитро Медведєв заявили в червні, що розпорядилися до кінця вересня вирішити технічні питання, що заважають приєднання Росії до СОТ.

Цей крайній термін напевно буде пропущений. Прем’єр-міністр Володимир Путін сказав у вівторок, що Росія не потрапить до СОТ в поточному році, але Вашингтон і Москва мають намір продовжувати переговори в найближчі місяці.

Наступні засідання робочої групи відбудуться 25 жовтня і 6 грудня, а Росія цього тижня проведе двосторонні переговори з кількома членами СОТ.

Представник США сказав, що попереду ще багато технічної роботи.

Основна складність - це участь Росії в митному союзі з Білоруссю і Казахстаном, що ускладнює процес вступу РФ до СОТ окремо від цих держав. Вони також подали заявки на вступ в організацію, але їхні успіхи в цьому питанні набагато менш значні, ніж у Росії.

Члени СОТ хочуть зрозуміти, як членство Росії в митному союзі вплине на її зобов’язання відкрити ринки для країн, що входять в організацію.

Вчорашнє засідання було першим більш, ніж за рік, оскільки в червні 2009 року Путін викликав замішання в рядах учасників переговорів, заявивши, що Росія буде вступати до СОТ у складі митного союзу.

Крім іншого, Росії необхідно досягти взаєморозуміння з Грузією, з якою вона воювала в 2008 році.

Як і всі члени СОТ Грузія має право блокувати прийом нових учасників. Вона стверджує, що військова присутність Росії в двох спірних регіонах - Південній Осетії і Абхазії - порушує її митні домовленості.


 

Росія зробила ще один крок до вступу до СОТ


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті