Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:26 | London, Apr 25 10:26 | New York, Apr 25 06:26
Shanghai, Apr 25 18:26 | Tokyo, Apr 25 19:26 | Sydney, Apr 25 21:26

Прогноз МВФ щодо темпів росту світової економіки

Прогноз МВФ щодо темпів росту світової економіки




8 жовтня 2010 в 16:57 - Уляна Роїк


Прогноз МВФ щодо темпів росту світової економіки

За прогнозами експертів Міжнародного валютного фонду (МВФ), у світовій економіці відбудеться вповільнення темпів відновлення після кризи.  



Очкіується, що зростання світового ВВП в 2010 році складе 4,8%, у той час як в наступному скоротиться до 4,2%.

Розвиток світової економіки будуть підтримувати швидкозростаючі азіатські країни на чолі з Китаєм, а США і держави єврозони продовжать залишатимуться на стадії повільного відновлення.

Пізньої весни і влітку цього року боргові проблеми Європи серйозно підірвали довіру інвесторів і бізнесу, тому темпи відновлення економік США і країн єврозони сповільнилися, пояснюються в доповіді причини перегляду прогнозу МВФ.

Тепер, за даними організації, замість 3,3%, як очікувалося в липні, за підсумками 2010 року американський ВВП виросте всього на 2,6%, в 2011 році зростання буде ще менше - 2,3%.

Подібний сценарій розвитку експерти МВФ малюють і для Європи. За їх даними, цього року економіка зони євро виросте на 1,7%, у той час як в наступному вже на 1,5%.

На думку МВФ, європейська влада повинна припинити антикризову підтримку своїх банків, у противному випадку, регіон ризикує пережити нові фінансові потрясіння і більш тривалий період слабкого зростання.

Додаткові труднощі можуть виникнути і через проблем Ірландії, економіку якої потрібно підтримувати, заявляють аналітики.

Свій прогноз щодо зростання економіки країн Азіатського регіону МВФ не змінив: зростання на 7,9% цього року і на 6,7% у наступному.

Тим не менш, для підтримки довгострокового і тривалого зростання економік регіону, Китай має зміцнити свою валюту, і тим самим збільшити споживання всередині країни, а також знизити свою залежність від експорту.

Однак, на думку організації, в Китаї зберігаються ризики зростання інфляції, а також проблеми на ринку нерухомості.
 

Прогноз МВФ щодо темпів росту світової економіки


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті