Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 10:56 | London, Apr 24 08:56 | New York, Apr 24 04:56
Shanghai, Apr 24 16:56 | Tokyo, Apr 24 17:56 | Sydney, Apr 24 19:56

Президент ЄС закликає подолати боргову кризу, щоб врятувати єврозону



17 листопада 2010 в 09:29 - Христина


Президент ЄС закликає подолати боргову кризу, щоб врятувати єврозону

Єврозона не виживе, якщо не зуміє подолати боргову кризу, що зачепила в 2010 році цілого ряду країн - учасниць валютного союзу. Про це заявив президент ЄС Херман Ван Ромпей.  



"Ми всі повинні працювати для того, щоб єврозона вижила, бо якщо розпадеться єврозона, розпадеться і весь Євросоюз, - заявив голова ЄС. - Але я впевнений, що ми переживемо це".

15 листопада стало відомо, що Ірландія веде переговори про отримання допомоги від ЄС і МВФ. Це відбулося через півроку після того, як міжнародні організації виділили понад 100 мільярдів євро на порятунок Греції, що опинилася в борговій кризі.

Сама Греція, в свою чергу, заявляє, що може затримати виплати за наданими їй кредитами. У той же час перспективи нових траншів кредитної лінії для Афін є туманними, оскільки в листопаді з‘ясувалося, що грецький уряд вводив ЄС в оману щодо справжніх розмірів свого бюджетного дефіциту.

Раніше повідомлялося, ще одна країна єврозони - Португалія - попередила про високу ймовірність того, що їй теж може знадобитися фінансова допомога. Це пов‘язано з тим, що уряд зараз не може позичати кошти на відкритому ринку через надзвичайно високі ставки.

У єврозону зараз входить 16 держав ЄС, а 17-я - Естонія - приєднається до валютного союзу з 1 січня 2011 року.
 

Президент ЄС закликає подолати боргову кризу, щоб врятувати єврозону


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті