Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 10:27 | London, Apr 16 08:27 | New York, Apr 16 04:27
Shanghai, Apr 16 16:27 | Tokyo, Apr 16 17:27 | Sydney, Apr 16 19:27

Німеччина знизила обсяг промзамовлень на 3,4%

Німеччина знизила обсяг промзамовлень на 3,4%




8 лютого 2011 в 09:44 - Христина


Німеччина знизила обсяг промзамовлень на 3,4%

Обсяг замовлень в обробному секторі Німеччини в грудні 2010 року скоротився на 3,4 відсотка в місячному обчисленні, йдеться у звіті міністерства економіки.



Аналітики, опитані Reuters, прогнозували зменшення числа замовлень на 1,5 відсотка. У листопаді обсяг промислових замовлень в Німеччині в місячному численні, згідно підтвердженими даними, виріс на 5,2 відсотка.

Попит на товари промислового призначення в цілому знизився на 6,6 відсотка, в країнах, що не входять в зону євро - на 15,5 відсотка.

Карстен Бржескі, економіст ING Group NV в Брюсселі, сказав, що таке падіння у великій мірі обумовлено різким скороченням попиту на товари промислового призначення поза зоною євро, на противагу сильному росту в листопаді.

Показник обсягу замовлень є дуже важливим індикатором розвитку промисловості
, але при цьому досить мінливий. Аналітики вважають, що показники продовжать рости.

Аналітики уважно стежать за економікою єврозони, роблячи ставки на те, чи зможе економіка набрати обертів, незважаючи на загальну слабкість і величезні бюджетні скорочення в країнах ЄС, велика частина яких припаде на цей рік.

Промисловий сектор Німеччини показував впевнене зростання у січні, але відчув стрімке збільшення цін на сировину за останні 14 років, згідно з індексом ділової активності Markit, опублікованому минулого тижня.
 

Німеччина знизила обсяг промзамовлень на 3,4%


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% Дослідження сутності поняття Дослідження сутності поняття "Економічна рівновага" Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті