Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:49 | London, Apr 25 21:49 | New York, Apr 25 17:49
Shanghai, Apr 26 05:49 | Tokyo, Apr 26 06:49 | Sydney, Apr 26 08:49

Німеччина і Франція будуть спільно запобігати фінансовим кризам в єврозоні

Німеччина і Франція будуть спільно запобігати фінансовим кризам в єврозоні




25 листопада 2010 в 15:22 - Христина


Німеччина і Франція будуть спільно запобігати фінансовим кризам в єврозоні

Німеччина і Франція мають намір спільно інтенсивно працювати над створенням механізму ефективної протидії фінансовим кризам в єврозоні.



Про це повідомили міністр закордонних справ ФРН Гідо Вестервелле і голова французької дипломатії Мішель Альо-Марі після зустрічі, що відбулася сьогодні в німецькій столиці.

"Ми хочемо забезпечити такий євро, який був би надійно захищений від турбуленції за допомогою певного зводу правил", - заявив Г. Вестервелле. Як відзначила, у свою чергу, М.Аль-Марі, з цього питання у Парижа і Берліна спостерігається "значний збіг позицій".

Голова МЗС ФРН зазначив, що Німеччина наполягає на тому, щоб після 2013 р відповідальність за фінансові ризики в єврозоні могли б брати на себе також приватні кредитори, а не тільки держава.
 

Німеччина і Франція будуть спільно запобігати фінансовим кризам в єврозоні


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Греція перебуває на межі банківського краху Греція перебуває на межі банківського краху Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті