Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:56 | London, Apr 19 21:56 | New York, Apr 19 17:56
Shanghai, Apr 20 05:56 | Tokyo, Apr 20 06:56 | Sydney, Apr 20 08:56

Німеччина готова підтримати Румунію при вступі в Шенген

Німеччина готова підтримати Румунію при вступі в Шенген




12 жовтня 2010 в 18:23 - Уляна Роїк


Німеччина готова підтримати Румунію при вступі в Шенген

Між канцлерм Німеччини та президентом Румунії пройшла зустріч, де були визначені головні напрямки взаємоспівпраці держав.  



Ангела Меркель заявила: "Ми підтримуємо заявку Румунії на вступ до Шенгенської зони. Ми зобов’язуємося прийняти справедливе рішення на основі оцінки готовності республіки до даного кроку. Ми будемо виходити з діючих критеріїв Єврокомісії"

У ході зустрічі, крім іншого, обговорювалося питання подолання рецесії.

Крім того, канцлер закликала керівництво Румунії продовжити реформи судової системи і інших сфер, а також відзначила позитивні зрушення в цьому напрямку і боротьбі з корупцією.

Дані заходи будуть сприяти підвищенню рівня прозорості судової системи, що дозволить залучити нові інвестиції з Німеччини.

Меркель також висловила готовність надати допомогу Бухаресту в предоленіі фінансово-економічної кризи.

У свою чергу, Бесеску повідомив, що в ході зустрічі обговорювалися питання енергетичної стратегії ЄС, газотранспортного проекту Nabucco, майбутні саміти НАТО і ОБСЄ і ситуація в Молдові.
 

Німеччина готова підтримати Румунію при вступі в Шенген


Новини Статті Аналітика
Переклад та оригінал прес-конференції президента Оланда та канцлера Меркель Переклад та оригінал прес-конференції президента Оланда та канцлера Меркель Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті