Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:03 | London, Apr 23 13:03 | New York, Apr 23 09:03
Shanghai, Apr 23 21:03 | Tokyo, Apr 23 22:03 | Sydney, Apr 24 00:03

Народний банк радить Китаю посилити грошово-кредитну політику



15 листопада 2010 в 11:19 - Христина


Народний банк радить Китаю посилити грошово-кредитну політику

Китай повинен перейти до більш обачної монетарної політики і захиститися від ризиків, пов'язаних з м'якою ситуацією на грошовому ринку, створеної для протистояння світовій фінансовій кризі, вважає аналітик китайського Центробанку.  



"Китай повинен повернутися до стабільної і здорової грошово-кредитної політики як можна швидше, у відповідь на поточну ситуацію, - сказав Чжан Цзяньхуа, голова аналітичного бюро Народного банку Китаю, офіційній газеті Financial News. - Я думаю, на наступному етапі Центробанк буде робити різні заходи для поступового повернення монетарної політики до норми".

Народний банк Китаю в жовтні прискорив темпи жорсткості грошово-кредитної політики, підвищивши вимоги до резервів великих банків до рекордного рівня і збільшивши процентні ставки вперше майже за три роки.

Однак офіційно він ще не змінив свою "помірно м‘яку" позицію, якої дотримується з тих пір, як світова фінансова криза довела економіку країни майже до стагнації в кінці 2008 року.

Чжан сказав, що швидке зростання грошової маси в 2009 році був відповіддю на світову фінансову кризу.

У жовтні китайський грошовий агрегат M2 досяг 19,3 відсотка, продемонструвавши уповільнення в порівнянні з рекордним показником 29,7 відсотка у листопаді 2009 року. Інфляція в країні в минулому місяці склала 4,4 відсотка в річному обчисленні, що зміцнило думку про неминучі нові заходи посилення політики.

Ма Делюнь, заступник керуючого Центробанку, сказав, що рівень інфляції в жовтні збігся з прогнозами і що банк буде більш ретельно вибудовувати політику, щоб тримати інфляцію під контролем.

 

Народний банк радить Китаю посилити грошово-кредитну політику


Новини Статті Аналітика
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті