Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 15:15 | London, Apr 16 13:15 | New York, Apr 16 09:15
Shanghai, Apr 16 21:15 | Tokyo, Apr 16 22:15 | Sydney, Apr 17 00:15

Найбагатші люди планети скуповують золото тоннами



5 жовтня 2010 в 12:44 - Христина


Найбагатші люди планети скуповують золото тоннами

Найбагатші люди планети скуповують золото тоннами у відповідь на побоювання із приводу стану економіки, виводячи кошти з фінансового сектора, заявили банки, що обслуговують мільярдерів.  



Побоювання другої хвилі кризи підвищують попит на золоті злитки та акції гірничорудних компаній, а також індексні фонди (ETF), сказав голова відділу по роботі з багатющими клієнтами швейцарського банку UBS Джозеф Стадлер.

"Вони не тільки скуповують ETF і ф’ючерси, вони також купують реальне золото", - сказав Стадлер на саміті Reuters в Женеві.

UBS рекомендує своїм багатющим клієнтам тримати 7-10 відсотків активів у дорогоцінних металах типу золота, що демонструє зараз стійку висхідну динаміку і рекордні рівні цін - $1.317,50 за унцію.

"У нас був приклад пари, що купила більше тонни золота", - сказав Стадлер. По поточних котируваннях, вартість цієї транзакції перевищує $42 мільйони.

Голова азіатського інвестпідрозділу Julius Baer також рекомендує багатим клієнтам перевести частину активів у золото як захисний захід після низки розчаровують статистичних показників США і на фоні занепокоєння з приводу слабкості валют.

"Я розглядаю золото як страховку", - сказав Ван Ананта-Нагесваран.

"Я рекомендую 10 відсотків в якості мінімуму в портфелях, а все що більше цього - використовувати для торгівлі, щоб відповідати на короткострокові сигнали перекупленності або перепроданності".

Однак фінансист-мільярдер Джордж Сорос назвав у вересні золото "абсолютною бульбашкою", оскільки воно є дорогим для вкладень і не має реального вартісного вираження крім ринкової ціни.

 

Найбагатші люди планети скуповують золото тоннами


Новини Статті Аналітика
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Обзор фондового рынка 06.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 06.07.2011_PreMarket
Ціни на золото досягли максимуму двох тижнів Ціни на золото досягли максимуму двох тижнів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 05.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 05.07.2011_PreMarket
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 30.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 30.06.2011_PreMarket

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті