Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:11 | London, Apr 19 19:11 | New York, Apr 19 15:11
Shanghai, Apr 20 03:11 | Tokyo, Apr 20 04:11 | Sydney, Apr 20 06:11

Нафта росте перед засіданням ФРС США



20 вересня 2010 в 10:03 - Христина


Нафта росте перед засіданням ФРС США

Нафта стабільна в понеділок після падіння на 3,7 відсотка минулого тижня, тому що інвестори напередодні засідання ФРС США чекають підтвердження стабільного зростання економіки.  



Жовтневі ф’ючерси на американську легку нафту додали $0,21 до $73,87. Листопадові ф’ючерси на нафту сорту Brent піднялися на $0,18 до $78.39.

Комітет ФРС по роботі на відкритих ринках проведе у вівторок одноденне засідання, присвячене ключовій ставці та економічному прогнозу.

"Якщо вони знизять прогнози, як очікують деякі люди, ціни на нафту підуть вниз, так як це передбачає скорочення попиту", - сказав Мішель Квек з Informa Global Markets.

Довіра споживачів у США зненацька різко погіршився у вересні, так як напруга, спричинена ситуацією на ринку праці та фінансових ринках, посилюється серед сімей з високим доходом.

"Ці дані були поганими, і вони означають дуже неприємний прогноз для споживачів, - сказав Квек. - Ще одна важлива подія - відродження побоювань з приводу суверенних боргових проблем в Європі".

Уряд Ірландії спростувало чутки про то, що йому може знадобитися допомога Міжнародного валютного фонду. Газета Irish Independent раніше написала, що країна в небезпечній близькості від того, щоб попросити про допомогу МВФ і Євросоюз.

Канадська компанія Enbridge Inc, яка нещодавно була змушена перекрити канадсько-американський нафтопровід через витік, повідомила в п’ятницю, що лінія знову запрацювала. Старший віце-президент компанії Арт Мейер сказав, що потужність нафтопроводу Line 6A, що перекачує 670.000 барелів на добу, відновилася до запланованих рівнів через три години після відновлення роботи.

Азіатські акції з обережністю почали торги в понеділок, після того, як Уолл-стріт завершила п’ятницю незначним зростанням.

Ураган Карл не завдав мексиканської нафтовій інфраструктурі серйозної шкоди, не дивлячись на те, що минулого тижня пройшов через район, де видобувається більше двох третин всієї виробленої нафти. Область низького тиску, що сформувалася на захід від островів Кабо-Верде, може з 80-відсотково ймовірністю перетворитися на тропічний циклон протягом наступних 48 годин, вважає Національний центр ураганів США.

 

Нафта росте перед засіданням ФРС США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті