Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 03:51 | London, Apr 19 01:51 | New York, Apr 18 21:51
Shanghai, Apr 19 09:51 | Tokyo, Apr 19 10:51 | Sydney, Apr 19 12:51

Нафта перевищила $75 завдяки слабкому долару

Нафта перевищила $75 завдяки слабкому долару




22 вересня 2010 в 10:55 - Христина


Нафта перевищила $75 завдяки слабкому долару

Нафта перевищила $75 за барель у середу, оскільки ослаблення долара дозволило ринку проігнорувати повідомлення про несподіване зростання запасів у США.  



Прогноз попиту на нафту в США залишається невтішним після того, як ФРС у вівторок визнала, що економіці може знадобитися підтримка.

Однак підтвердження того, що ключова ставка залишиться на рівні, близькому до нуля, і висока ймовірність нового вливання коштів в американську економіку обрушили долар до семитижневого мінімуму до євро. Слабкий долар дає можливість власникам інших валют купувати нафту дешевше.

Листопадові ф’ючерси на американську легку нафту виросли на $0,27 до $75,25. Ф’ючерси на нафту сорту Brent були стабільні на позначці $78,42.

"Протягом наступних двох тижнів ціни на нафту будуть підтримуватися слабким доларом", - сказав Кен Хасегава з японської Newedge.

Запаси нафти в США виросли минулого тижня на 2,2 мільйона барелів, хоча аналітики чекали їхнього зниження на 1,9 мільйона барелів у зв’язку із зупинкою трубопроводу, що передає нафту з Канади до США, повідомив Американський інститут нафти.

"Дані про запаси не надали великого впливу на ринок, - сказав Хасегава. - По суті нафта вже давно тримається близько $75, так що дані про збільшення запасів не змогли виштовхнути ціни з цього діапазону".

 

Нафта перевищила $75 завдяки слабкому долару


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті