Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:32 | London, Apr 25 18:32 | New York, Apr 25 14:32
Shanghai, Apr 26 02:32 | Tokyo, Apr 26 03:32 | Sydney, Apr 26 05:32

Нафта дорожчає за рахунок невеликих продажів

Нафта дорожчає за рахунок невеликих продажів




20 вересня 2010 в 12:25 - Уляна Роїк


Нафта дорожчає за рахунок невеликих продажів

20 вересня в понеділок ф’ючерси на нафту демонструють позитивну динаміку, в результаті низької вартості "чорного золота", яку інвестори визнали привабливим фактором  для здійснення покупки.  



На 7.35 на електронних торгах на нью-йоркській біржі NYMEХ (New York Merchantile Exchange) вартість жовтневих ф’ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) виросла на 0,27 долара - до 73,93 долара за барель. Ціна на листопадові ф’ючерси на північноморську нафтову суміш марки Brent Crude Oil збільшилася на 0,39 долара - до 78,6 долара за барель.

"На ринках стало трохи менше розмов про можливість другої хвилі рецесії в США, тому настрої учасників торгів дещо поліпшилися. Крім того розглядається рівень цін нижче 75 доларів за барель, як гарна можливість для покупки", - заявив агентству Bloomberg аналітик Purvin і Герц Віктор Шам (Victor Shum).

Тиск на вартість "чорного золота" здійснюють песимістичні статдані, опубліковані в США в п’ятницю. Зокрема, стало відомо, що індекс споживчої довіри Мічиганського університету у вересні поточного року, відповідно до попередньої оцінки, впав до 66,6 пункту з 68,9 пункту в серпні. Аналітики чекали зростання показника у вересні до 70,0 пунктів.
 

Нафта дорожчає за рахунок невеликих продажів


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті