Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 05:15 | London, Apr 25 03:15 | New York, Apr 24 23:15
Shanghai, Apr 25 11:15 | Tokyo, Apr 25 12:15 | Sydney, Apr 25 14:15

МВФ радить Європі збільшити $1-трильйонний фонд взаємодопомоги

МВФ радить Європі збільшити $1-трильйонний фонд взаємодопомоги




7 грудня 2010 в 09:44 - Христина


МВФ радить Європі збільшити $1-трильйонний фонд взаємодопомоги

Міжнародний валютний фонд порадить Європі збільшити $1-трильйонний фонд взаємодопомоги, а європейського центробанку - активніше скуповувати облігації для запобігання боргової кризи в єврозоні, випливає зі звіту МВФ, що потрапив у розпорядження Reuters.



Згідно зі звітом МВФ, відновлення єврозони, яким вона зобов‘язана упевненому зростанню німецької економіки, може бути "легко засмучено" у разі відновлення паніки на фінансовому ринку. Тиск на так звані периферійні країни зони євро описується в звіті як "серйозний ризик спаду" економіки.

Скупка держоблігацій європейським центробанком допомогла зняти напругу на фінансових ринках минулого тижня, знижуючи вартість грошей для таких країн, як Португалія, Іспанія та Італія, до яких в останні тижні різко охолонули кредитори. Проте інтервенції ЄЦБ серйозно поступаються в масштабі аналогічних дій американського центробанку.
 

МВФ радить Європі збільшити $1-трильйонний фонд взаємодопомоги


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті