Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:07 | London, Apr 24 04:07 | New York, Apr 24 00:07
Shanghai, Apr 24 12:07 | Tokyo, Apr 24 13:07 | Sydney, Apr 24 15:07

МВФ примусово перевірить фінанси 25 країн

МВФ примусово перевірить фінанси 25 країн
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 вересня 2010 в 09:11 - Христина


МВФ примусово перевірить фінанси 25 країн

Міжнародний валютний фонд має намір провести примусову перевірку стану фінансових секторів 25 системно важливих країн в спробі запобігти новій світовій фінансовій кризі.  



До цих пір МВФ оцінював фінансові сектори країн-членів на добровільній основі.

У число країн, названих фондом, входять США, Великобританія, Туреччина, Швейцарія, Швеція, Іспанія, Південна Корея, Сінгапур, Індія, Японія, Китай, Німеччина, Австралія, Австрія, Бельгія, Бразилія, Канада, Франція, Нідерланди, Італія, Гонконг , Ірландія, Росія, Мексика і Люксембург.

Група цих країн охоплює майже 90 відсотків всієї глобальної фінансової системи, крім того, на них припадає 80 відсотків світової економічної активності, повідомив фонд.

"Це серйозний крок до посилення економічного нагляду фонду, необхідного, щоб врахувати всі уроки недавньої кризи, що взяла початок у дисбалансах великих, взаємопов’язаних у світовому масштабі держав", - повідомляється в заяві МВФ.

Фонд повідомив, що визначить можливі джерела слабкості у фінансових секторах цих країн, оцінить основи політики фінансової стабільності кожної країни і можливість управляти фінансовими кризами і вирішувати їх.


 

МВФ примусово перевірить фінанси 25 країн


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Макроогляд, січень Макроогляд, січень
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!! Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!!
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті