Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 14:40 | London, Apr 19 12:40 | New York, Apr 19 08:40
Shanghai, Apr 19 20:40 | Tokyo, Apr 19 21:40 | Sydney, Apr 19 23:40

Moody’s знизило рейтинг Іспанії



30 вересня 2010 в 11:00 - Христина


Moody’s знизило рейтинг Іспанії

Агентство Moody’s Investor Service у четвер скоротило кредитний рейтинг Іспанії до "Aa1" з "AAA" зі стабільним прогнозом, заявивши, що бачить слабкі економічні перспективи для четвертої за розміром економіки єврозони.  



Moody’s очікує, що економіка країни в середньому буде зростати на 1 відсоток на рік протягом багатьох років. Агентство також повідомило, що Іспанія виконає свої бюджетні цілі в цьому і наступному роках, однак щоб скорочувати дефіцит і після 2011 року, необхідні подальші реформи.

Відновлення балансу іспанської економіки займе кілька років, вважає Moody’s, але обіцянка уряду скоротити дефіцит бюджету стало значним фактором, який зумовив зниження її рейтингу тільки на один пункт.

Агентство Fitch Ratings скоротило кредитний рейтинг Іспанії до "AA" з "AAA" 28 травня, заявивши, що її відновлення економіки буде слабкіше, ніж прогнозує уряд.

S&P знизило рейтинги Іспанії до "AA" з "AA" з негативним прогнозом 28 квітня, прийшовши до висновку, що економіку країни в найближчі роки чекає повільне зростання.

 

Moody’s знизило рейтинг Іспанії


Новини Статті Аналітика
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.01.2011. Тиждень завершується на песимістичній ноті Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.01.2011. Тиждень завершується на песимістичній ноті

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті