Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:54 | London, Apr 25 22:54 | New York, Apr 25 18:54
Shanghai, Apr 26 06:54 | Tokyo, Apr 26 07:54 | Sydney, Apr 26 09:54

Корея підвищила процентні ставки на 25 базисних пунктів

Корея підвищила процентні ставки на 25 базисних пунктів




13 січня 2011 в 11:12 - Христина


Корея підвищила процентні ставки на 25 базисних пунктів

Центральний банк Південної Кореї в четвер несподівано підвищив основну процентну ставку на 25 базисних пунктів; також був озвучений набір заходів для стримування зростаючого інфляційного тиску.



Так, ставка по 7-денних угодах репо становить тепер 2,75 відсотка річних, що наближає її до значення 3,25 відсотка, на якому він лежить у докризовий період. У минулому році ставка підвищувалася двічі.

Голова Центробанку Кореї Кім Чхун Су сказав, що інфляційний тиск зростає швидше, ніж очікувалося минулого місяця, а міністр фінансів Юн Чжин Хен заявив, що стабілізація економіки є першочерговим завданням для уряду.

Як проміжний крок у боротьбі з інфляцією уряд оголосив про такі заходи, як заморожування підконтрольних державі цін на енергоносії та залізничні перевезення, а також зниження імпортних тарифів на такі продукти харчування, як риба і молоко.

Прогнозоване значення зростання споживчих цін в Південній Кореї в грудні склало 3,5 відсотка в річному обчисленні, згідно з даними Центробанку країни.

Аналітики очікують, що в 2011 році інфляція в країні може перевищити 4 відсотки або буде знаходитися у верхній частині цільового діапазону уряду в 2-4 відсотка.
 

Корея підвищила процентні ставки на 25 базисних пунктів


Новини Статті Аналітика
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Ціни на овочі продовжують бити рекорди Ціни на овочі продовжують бити рекорди НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
НБУ пов’язує інфляцію зі зростанням цін на харчі та пальне НБУ пов’язує інфляцію зі зростанням цін на харчі та пальне Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Кабмін планує знизити дефіцит державного бюджету в 2012 році до 2,5% ВВП Кабмін планує знизити дефіцит державного бюджету в 2012 році до 2,5% ВВП Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті