Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 01:16 | London, Apr 23 23:16 | New York, Apr 23 19:16
Shanghai, Apr 24 07:16 | Tokyo, Apr 24 08:16 | Sydney, Apr 24 10:16

Каліфорнія наблизилася до прийняття бюджету вперше за 100 днів



8 жовтня 2010 в 18:09 - Христина


Каліфорнія наблизилася до прийняття бюджету вперше за 100 днів

Сенатори штату Каліфорнія пізно ввечері в четвер, 7 жовтня, завершили роботу, не встигнувши схвалити проект бюджету на поточний фінансовий рік. Таким чином, термін, протягом якого найнаселеніший штат США існує без основного фінансового документа, досяг рекордних 100 днів. Про це повідомляє Associated Press.  



Раніше в четвер, 7 жовтня, Асамблея Каліфорнії - нижня палата конгресу - схвалила бюджет на поточний рік. Голосуванню передувала тривала конфронтація між представниками республіканців і демократів.

Предметом суперечок між двома партіями стали способи, за допомогою яких слід скоротити більш ніж 19-мільярдний бюджетний дефіцит. Зокрема, республіканці пропонували зменшити соціальні виплати, а законодавці-демократи наполягали на поєднанні скорочення витрат з підвищенням податків. Жодна з партій не володіє більшістю ні в одній з палат конгресу.

Згідно зі схваленим законодавцями проекту, Каліфорнія буде використовувати більше дотацій з Вашингтона, продасть і тут же візьме в довгострокову оренду частину будівель держустанов, скоротить дотації школам і коледжам і стане менше відраховувати до пенсійних фондів.

Також штат створить спеціальний резервний бюджетний фонд для покриття непередбачених витрат у майбутньому.

Якщо бюджет не буде схвалений сенаторами і губернатором Арнольдом Шварценеггером найближчим часом, Каліфорнії доведеться випускати боргові зобов’язання другий рік поспіль.

Відзначимо, що за останні 30 років у Каліфорнії встигали прийняти бюджет до крайнього за законом терміну - 1 липня - лише п’ять разів.

 

Каліфорнія наблизилася до прийняття бюджету вперше за 100 днів


Новини Статті Аналітика
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
На підготовку доріг до Євро-2012 з бюджету додатково виділено 2,4 млрд грн. На підготовку доріг до Євро-2012 з бюджету додатково виділено 2,4 млрд грн. Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Парламент Японії прийняв бюджет на 2011-2012 фінансовий рік з витратами в $1,1 трлн. Парламент Японії прийняв бюджет на 2011-2012 фінансовий рік з витратами в $1,1 трлн. Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Бюджетом Києва на 2011 р. передбачено 440 млн грн на підготовку доЄвро-2012 Бюджетом Києва на 2011 р. передбачено 440 млн грн на підготовку доЄвро-2012 Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті