Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:50 | London, Apr 25 04:50 | New York, Apr 25 00:50
Shanghai, Apr 25 12:50 | Tokyo, Apr 25 13:50 | Sydney, Apr 25 15:50

Євросоюз готовий надати Ірландії фінансову підтримку в разі необхідності



11 листопада 2010 в 13:08 - Христина


Євросоюз готовий надати Ірландії фінансову підтримку в разі необхідності

Євросоюз готовий допомогти Ірландії, якщо в цьому виникне необхідність, заявив у четвер голова Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу.  



"Важливо відзначити, що у нас в ЄС і єврозоні є всі необхідні інструменти для дій, однак я не буду спекулювати на цю тему", - наводить агентство Reuters слова Баррозу, якому було поставлено питання про можливу необхідність фінансової підтримки Ірландії з боку Брюсселя. Голова Єврокомісії в четвер прибув до Сеула, де відкривається саміт "великої двадцятки".

Трейдери на борговому ринку все частіше висловлюють впевненість у тому, що Ірландії доведеться звернутися за зовнішньою фінансовою підтримкою до створеного в єврозоні антикризового фонду. 750-мільярдний фонд був створений у травні поточного року на фоні обіцянок ЄС і МВФ надати Греції, яка обтяжена боргами і опинилася на межі банкрутства, кредити на суму 110 мільярдів євро.

Підвищенню побоювань зокрема сприяло збільшення ставок за держоблігаціями Ірландії напередодні. Прибутковість по десятирічним держоблігаціям країни в середу вперше з моменту створення єврозони 11 років тому перевищила позначку в 8,5% річних.

Тим не менш, голова Центрального банку Ірландії Патрік Хонохан (Patrick Honohan) заявив, що країна зможе повернутися на ринок запозичень в 2011 році у міру того, як уряд проводить програму зниження дефіциту бюджету і прагне підвищити довіру інвесторів до економіки країни.

 

Євросоюз готовий надати Ірландії фінансову підтримку в разі необхідності


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті