Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:09 | London, Apr 26 00:09 | New York, Apr 25 20:09
Shanghai, Apr 26 08:09 | Tokyo, Apr 26 09:09 | Sydney, Apr 26 11:09

Європі потрібен механізм проти зростання бюджетного дефіциту



13 жовтня 2010 в 10:52 - Христина


Європі потрібен механізм проти зростання бюджетного дефіциту

Стрімке зростання дефіциту бюджетів країн єврозони може бути попереджено за допомогою застосування механізмів "раннього попередження" та більш оперативного введення санкцій, заявив голова Європейського центрального банку (ЄЦБ) Жан-Клод Тріше, слова якого наводить агентство Bloomberg.  



"Дуже важливо створити працездатні механізми для підвищення ефективності та покращення практики бюджетного нагляду в єврозоні, - заявив Тріше, виступаючи в Нью-Йорку у вівторок. - Нам необхідно скоротити максимально допустимий час розгляду питань в рамках процедури надмірних дефіцитів з тим, щоб коригувальні заходи були прийняті в необхідні терміни. Нам потрібно ввести квазі-автоматичне застосування санкцій".

Дефіцити бюджетів таких європейських країн, як Греція і Ірландія, значно виросли на фоні світової фінансової кризи, що породило побоювання серед інвесторів в нездатності цих держав розплатитися за своїми боргами в майбутньому. Країни з високим рівнем дефіцитів були змушені піти на заходи жорсткої економії, які, на думку Тріше, не повинні, тим не менш, надати надто негативний вплив на темпи відновлення національних економік.

Голова ЄЦБ знову заявив, що темпи економічного зростання в другому півріччі "трохи знизяться", а рівень інфляції залишиться "середнім" в 2011 році.

"Враховуючи все вищесказане, позитивні, але помірні, тенденції у відновленні економіки зберігаються", - підкреслив Тріше.

Голова ЄЦБ також відзначив, що "багато чого ще належить зробити у відношенні стійкості світової фінансової системи і на шляху перебалансування внутрішніх і зовнішніх дисбалансів на міжнародному рівні, як всередині, так і між розвиненими економіками і економіками, що розвиваються".

Незважаючи на те, що прийняті в середині вересня Базельським комітетом з банківського нагляду нові правила регулювання банківської діяльності "Базель III" є "наріжним каменем" нової системи, робота фінансової влади на цьому "далеко не закінчена", сказав Тріше, вказавши на необхідність вживання заходів щодо системно важливих фінансових інститутів.

 

Європі потрібен механізм проти зростання бюджетного дефіциту


Новини Статті Аналітика
Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Критерії та чинники формування інноваційного ландшафту Карпатського єврорегіону Критерії та чинники формування інноваційного ландшафту Карпатського єврорегіону Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Греція перебуває на межі банківського краху Греція перебуває на межі банківського краху Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті