Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 15:44 | London, Apr 20 13:44 | New York, Apr 20 09:44
Shanghai, Apr 20 21:44 | Tokyo, Apr 20 22:44 | Sydney, Apr 21 00:44

ЄС створить механізми по боротьбі з майбутніми фінансовими кризами в єврозоні



29 листопада 2010 в 18:20 - Христина


ЄС створить механізми по боротьбі з майбутніми фінансовими кризами в єврозоні

Європейські міністри фінансів на зустрічі, організованої в Брюсселі Францією і Німеччиною, домовилися про створення механізмів по боротьбі з майбутніми фінансовими кризами в єврозоні.



Про це повідомляє The Financial Times. Один із його пунктів полягає в тому, що держави ЄС допускають реструктуризацію боргу країн, що опинилися на межі банкрутства.

Нова схема буде діяти з 2013 року, коли припиниться дія нинішнього механізму, що забезпечує підтримку країн, що знаходяться в борговому кризі, на суму 440 мільярдів євро (ще частину коштів вносить МВФ).

Таким чином, частина ризиків буде переноситися на інвесторів. Аналітики вважають, що таке рішення може призвести до значного зростання ставок по державних облігаціях країн із зони ризику.

Застереження, які будуть прописані в новій схемі, дозволять і кредиторам, і боржникам легко змінювати умови погашення.

Раніше ЄС намагався не допускати реструктуризації боргів своїх держав-учасників. Зокрема, можливість такого рішення була відкинута у разі Греції та Ірландії, які опинилися в 2010 році в борговому кризі. Загальна сума допомоги ЄС та МВФ цим державам перевищила 150 мільярдів євро.

 

ЄС створить механізми по боротьбі з майбутніми фінансовими кризами в єврозоні


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!! Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!!
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті