Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:34 | London, Apr 25 16:34 | New York, Apr 25 12:34
Shanghai, Apr 26 00:34 | Tokyo, Apr 26 01:34 | Sydney, Apr 26 03:34

ЄС хоче збільшити розмір антикризового ЕМФС

ЄС хоче збільшити розмір антикризового ЕМФС




12 січня 2011 в 18:38 - Христина


ЄС хоче збільшити розмір антикризового ЕМФС

Представники Мінфінов країн-членів Євросоюзу обговорили в Брюсселі пропозиції про різке збільшення антикризового фонду допомоги країнам єврозони, повідомили газеті The Wall Street Journal високопоставлені чиновники ЄС.



Чиновники ЄС визнають необхідність посилити механізм допомоги країнам єврозони, що опинилися у важкому становищі.

На зустрічі представників Мінфінов в Брюсселі обговорювалося і питання вирішити ЕМФС здійснювати інтервенції на відкритих ринках облігацій.

Фінансисти і чиновники поки не прийшли до остаточного рішення з питання збільшення розміру фонду, оскільки чиновники готуються до зустрічі міністрів фінансів ЄС, яка відбудеться наступного тижня.

Максимальний допустимий розмір стабфонда, названого європейським механізмом фінансової стабільності (ЕМФС), сьогодні складає 440 млрд. євро. За цією цифрою ховається граничний обсяг гарантій за кредитами, які країни ЄС можуть надати державам, що опинилися у важкому стані.
 

ЄС хоче збільшити розмір антикризового ЕМФС


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011
ЄС хоче протестувати українські АЕС ЄС хоче протестувати українські АЕС Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе. Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті