Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 22:02 | London, Apr 23 20:02 | New York, Apr 23 16:02
Shanghai, Apr 24 04:02 | Tokyo, Apr 24 05:02 | Sydney, Apr 24 07:02

Іноземні компанії ’програють’ в Китаї



3 вересня 2010 в 12:46 - Христина


Іноземні компанії ’програють’ в Китаї

Відповідно до Європейської торговельної палати в Китаї, іноземні компанії втрачають частку ринку в Китаї в широкому діапазоні галузей промисловості через дискримінаційне ставлення з боку уряду і регулюючих органів.  



У своєму щорічному звіті, організація склала список скарг від компаній-членів і відкрито звинуватила Пекін в порушенні зобов’язань Світової організації торгівлі, вводячи суворі умови сертифікації.

"Обов’язкову сертифікацію використовують для того, щоб витіснити іноземців з ринку, а вимоги до бізнес-ліцензії, як і раніше, виключають іноземні компанії з усіх секторів," - заявили представники групи.

За словами представника ЄС, Китай використовує ліцензування підприємницької діяльності, щоб обмежити доступ іноземців на деякі сектори і застосовує "нечіткі та безпрецедентно широкі визначення громадської безпеки та інфраструктури" в сертифікації широкого спектру продуктів.

 

Іноземні компанії ’програють’ в Китаї


Новини Статті Аналітика
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті