Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 09:28 | London, Apr 24 07:28 | New York, Apr 24 03:28
Shanghai, Apr 24 15:28 | Tokyo, Apr 24 16:28 | Sydney, Apr 24 18:28

ФРС стримає свій апетит при новій купівлі активів



28 вересня 2010 в 09:34 - Христина


ФРС стримає свій апетит при новій купівлі активів

ФРС США обговорює програму викупу облігацій з більш відкритими термінами і менш масштабну у порівнянні з програмою 2009 року, коли Центробанк оголосив про викуп на величезну суму і з певною датою закінчення, повідомила газета Wall Street Journal.  



ФРС ще не вирішила, чи продовжуватиме викуп облігацій, і повинна ще досягти одностайності щодо такого підходу, написала газета.

Рішення про покупку бондів буде залежати від даних, що надходять про економічне зростання та інфляції, пише газета, додаючи, що, якщо економіка набере обертів, регулятори можуть прийти до висновку, що нові заходи не потрібні.

У березні 2009 року ФРС оголосила, що викупить облігації та цінні папери, забезпечені заставами, на суму $1,7 трильйона в термін від шести до дев’яти місяців.

Відповідно до альтернативного підходу, який користується підтримкою регуляторів, ФРС повідомить про покупку на менш значну суму протягом якогось короткого часу і залишить відкритим питання про можливість подальших дій.

Стаття WSJ з’явилася в той час, коли багато аналітиків очікують, що американський Центробанк відновить великомасштабний викуп Treasuries - можливо вже на наступному засіданні в листопаді.

 

ФРС стримає свій апетит при новій купівлі активів


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті