Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 17:13 | London, Apr 19 15:13 | New York, Apr 19 11:13
Shanghai, Apr 19 23:13 | Tokyo, Apr 20 00:13 | Sydney, Apr 20 02:13

ФРС роздумає про швидке пом’якшення політики



13 жовтня 2010 в 09:27 - Христина


ФРС роздумає про швидке пом’якшення політики

Чиновники Федеральної резервної системи США (ФРС) у вересні погодилися, що, можливо, буде потрібно підтримати крихке відновлення економіки, і обговорили варіанти такої підтримки, включаючи інфляційне таргетування.  



Регулятори порахували, що "пом’якшення грошово-кредитної політики може стати необхідним вже незабаром".

У протоколі засідання з питань регуляційної політики від 21 вересня йдеться, що чиновники ФРС обговорювали кілька підходів до підтримки економіки і особливу увагу приділили такому інструменту, як скупка додаткових обсягів довгострокових державних облігацій, а також способам підготувати громадськість до прискорення інфляції в майбутньому.

Американські фондові індекси закрилися в плюсі у вівторок після публікації протоколу.

Для зміни інфляційних очікувань регулятори розглянули можливість давати більше інформації про бажані темпи зростання цін і чітко говорити про те, що вони будуть вважати прийнятним тимчасове підвищення інфляції. Такий підхід до регуляционно політиці відомий як інфляційне таргетування.

Члени ФРС також обговорили можливість таргетування внутрішнього валового продукту (ВВП).

ФРС зберігає ключову ставку overnight близько нуля з грудня 2008 року і викупила на $1,7 трильйона іпотечних цінних паперів і довгострокових держоблігацій, щоб знизити вартість запозичення і підтримати економічне відновлення після найглибшої рецесії з 1930-х років.

Протокол зміцнив очікування ринків, які ставили на те, що ФРС продовжить стимулювання економіки за рахунок відновлення скупки держборгів після наступного засідання 2-3 листопада. Однак, регулятори не повідомили подробиць про масштаб можливого викупу.

"ФРС буде купувати казначейські цінні папери, але в якій кількості, як довго або до якого цільового економічного показника - залишається незрозумілим", - сказав економіст з Capital Economics в Торонто Пол Ешворт.

На фоні сигналів про уповільнення відновлення влітку, загасання ефекту від стимулюючих заходів уряду, а також кризи суверенних боргів в Європі, чиновники ФРС говорили, що будуть обговорювати додаткові заходи підтримки економіки.

Протокол вересневого засідання показав, що ряд членів ФРС майже готові запустити нову програму.

"Багато членів порахували, що недавній прогрес до максимального підвищення зайнятості і до цінової стабільності є незадовільним", - повідомила ФРС.

Ряд чиновників заявили, що якщо ситуація не покращиться, то вони вважають за доцільне вжити заходів для стимулювання більш сильного відновлення економіки.


 

ФРС роздумає про швидке пом’якшення політики


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті