Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 05:29 | London, Apr 19 03:29 | New York, Apr 18 23:29
Shanghai, Apr 19 11:29 | Tokyo, Apr 19 12:29 | Sydney, Apr 19 14:29

ФРС продовжить проводити м’яку монетарну політику

ФРС продовжить проводити м’яку монетарну політику




6 січня 2011 в 10:28 - Христина


ФРС продовжить проводити м’яку монетарну політику

ФРС, в особі Бена Бернарке, заявило на каналі Bloomberg, що й далі будуть проводити безпрецедентну стимулюючу монетарну політику до тих пір поки темпи економічного зростання не закріпляться, а також до тих пір поки багато хто з 15 млн. безробітних не знайдуть роботу.



Рівень безробіття впав нижче 9,4% (такий же низький рівень спостерігався у травні 2009р.), прогнозується, що в 2011р. рівень безробіття буде коливатися в цих прибудовах, як повідомляють дослідження a Bloomberg News. ФРС і уряд Америки поставило собі за мету зниження безробіття за рахунок економічного зростання, через слабку американську валюту. Основною загрозою буде залишатися інфляція, а також можливість жорсткості "війни девальвації" з боку інших Центробанків світу.

З урахуванням заяв ФРС щодо продовження проведення "м'якої" монетарної політики, можна зробити висновок, що Америка і надалі проводитиме політику "слабкого" долара, тим самим, стимулюючи експорт американського товару, а також зростання внутрішнього споживання вітчизняних товарів і послуг.
 

ФРС продовжить проводити м’яку монетарну політику


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті