Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:51 | London, Apr 25 18:51 | New York, Apr 25 14:51
Shanghai, Apr 26 02:51 | Tokyo, Apr 26 03:51 | Sydney, Apr 26 05:51

ФРС підтвердила, що готова допомогти економіці



22 вересня 2010 в 09:19 - Христина


ФРС підтвердила, що готова допомогти економіці

Центробанк США у вівторок підтвердив, що готовий вжити нових заходів для підтримки американської економіки і висловив серйозні побоювання відносно низької інфляції.  



Комітет ФРС по роботі на відкритих ринках підготував грунт для додаткового вливання мільярдів доларів в економіку, але не змінив політичний підхід, залишивши ключову ставку на колишньому рівні близько нуля.

"Комітет готовий забезпечити додаткову допомогу, якщо це буде потрібно, щоб підтримати економічне відновлення та поступово повернути інфляцію до рівнів, відповідних до його зобов’язань", - йдеться в заяві.

Після засідання 10 серпня Комітет повідомив тільки, що буде "використовувати свої політичні інструменти при необхідності".

"Комітет зараз очевидно віддає перевагу пом’якшенню, - написав економіст JPMorgan Майкл Феролі в записці для клієнтів. - ФРС зараз визнає, що не виконує своїх інфляційних зобов’язань, не виконує зобов’язань щодо зайнятості і - оскільки найближчим часом зростання очікується нижче необхідного рівня - навіть не рухається у вірному напрямку".

Десять з 16 великих банків вважають, що здійснення аккомодаційних заходів є ймовірним, а сім пророкують, що ФРС оголосить про це вже на наступному засіданні в листопаді.

ФРС підкреслила, що стривожена знижувальним ціновим тиском, недвозначно заявивши, що базова інфляція нижче рівнів, що задовольняють регуляторів.

"Оскільки стабільні проблеми з ресурсами, як і раніше стримує ціновий тиск, а довгострокові інфляційні очікування стабільні, інфляція, по всій видимості, залишиться низькою протягом деякого часу", - вважає ФРС.

Вартість Treasuries підскочила після публікації заяви, а прибутковість по дворічним облігаціях впала до рекордних мінімумів. Долар різко впав, оскільки інвестори налаштовані на подальше пом’якшення політики на наступному засіданні 2-3 листопада.

Ціни на золото, які злетіли з початку року на 17 відсотків, оновили рекордний максимум.

Індекси Уолл-стріт в основному закрилися зниженням.

"ФРС зробила ще один крок, хоча б половину кроку, визнавши надзвичайну слабкість економіки та прогнозу зайнятості та необхідність додаткових політичних заходів", - сказав Мохамед Ель-Еріан з PIMCO.

 

ФРС підтвердила, що готова допомогти економіці


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Обзор фондового рынка 06.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 06.07.2011_PreMarket

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті