Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 00:22 | London, Apr 24 22:22 | New York, Apr 24 18:22
Shanghai, Apr 25 06:22 | Tokyo, Apr 25 07:22 | Sydney, Apr 25 09:22

Франція втрачає щонайменше £100 млн щодня



21 жовтня 2010 в 13:43 - Христина


Франція втрачає щонайменше £100 млн щодня

Генеральний директор Асоціації хімічної промисловості Франції Жан пелен (Jean Pelin) заявив в інтерв’ю газеті The Daily Telegraph, що збиток, нанесений національному хімпрому акціями протесту проти пенсійної реформи, досяг приблизно мільярда євро, а кожен новий день обходиться ще мінімум в 100 мільйонів. Половина всіх збитків припадає на заблокований нафтовий термінал у порту Фо-Лавера в Марселі, де не можуть розвантажитися десятки танкерів.  



За словами Пелена, це серйозний удар по економіці, яка тільки почала відновлюватися після глобальної економічної кризи. За оцінкою голови Асамблеї французьких торговельно-промислових палат Жана-Франсуа Бернард (Jean-Franсois Bernardin), через транспортні проблеми, створені протестуючими проти підвищення пенсійного віку, у всій країні постраждали "десятки тисяч" компаній.

У Франції з вересня цього року йдуть безперервні акції протесту проти пенсійної реформи, запропонованої кабінетом міністрів. За підвищення пенсійного віку на два роки і продовження терміну пенсійних відрахувань проголосувала нижня палата парламенту Національні збори. Голосування по законопроекту в Сенаті має пройти в п’ятницю 22 жовтня.

З 12 жовтня через страйк закритий нафтовий термінал в порті Марселя, що стало причиною зупинки 10 з 12 існуючих у Франції нафтопереробних заводів. Після цього страйк розпочали робітники нафтосховищ, що призвело до перебоїв поставок бензину на заправки. Влада не збираються йти на поступки і дорікає страйкуючим у взятті всієї країни в заручники.

У середу 20 жовтня президент Франції Ніколя Саркозі наказав МВС взяти нафтосховища під контроль і забезпечити до них вільний доступ автотранспорту. У результаті поліцейської операції були розблоковані три нафтосховища. Маніфестанти, що блокували їх, опору не чинили.


 

Франція втрачає щонайменше £100 млн щодня


Новини Статті Аналітика
МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ Як підвищують енергоефективність українські компанії Як підвищують енергоефективність українські компанії Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
МВФ дасть Україні грошей після проведення пенсійної реформи і підвищення ціни на газ МВФ дасть Україні грошей після проведення пенсійної реформи і підвищення ціни на газ Інвестиції в нерухомість за межами країни Інвестиції в нерухомість за межами країни I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
МВФ пішов на поступки Україні щодо пенсійної реформи МВФ пішов на поступки Україні щодо пенсійної реформи Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті