Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:00 | London, Apr 20 06:00 | New York, Apr 20 02:00
Shanghai, Apr 20 14:00 | Tokyo, Apr 20 15:00 | Sydney, Apr 20 17:00

Франція оцінила збитки бюджету країни в 200-400 мільйонів євро щодня



25 жовтня 2010 в 11:23 - Христина


Франція оцінила збитки бюджету країни в 200-400 мільйонів євро щодня

Французька влада оцінила шкоду, яку завдають бюджету країни страйкарі.  



Як повідомив у понеділок, 25 жовтня, міністр фінансів Крістін Лагард, страйки обходяться Франції в 200-400 мільйонів євро щодня. Про це повідомляє Agence France-Presse.

Масові акції протесту охопили Францію у вересні. У деяких регіонах страйки перетворилися в безлади і зіткнення з поліцією. У Парижі через протести муніципальних працівників була порушена робота громадського транспорту. Страйки позначилися і на авіаперевезеннях і залізничному сполученні.

15 жовтня до страйків приєдналися нафтопереробні заводи. Це призвело до нестачі палива у Франції і поставило країну під загрозу транспортного колапсу. Роботу одного з нафтопереробних заводів - "Гранпюі" (Grandpuits), що є головним постачальником бензину для паризького регіону та авіагасу для столичних аеропортів, вдалося відновити тільки після втручання поліції.

Невдоволення французів викликав законопроект, що підвищує пенсійний вік з 60 до 62 років. 15 вересня документ схвалила Національні збори Франції - нижня палата парламенту. 22 жовтня законопроект підтримав і Сенат. Фінальне голосування призначене на 27 жовтня; у разі остаточного схвалення документ відправлять на підпис президенту Ніколя Саркозі.

21 жовтня генеральний директор Асоціації хімічної промисловості Франції Жан пелен (Jean Pelin) заявив, що збитки, завдані лише хімічної промисловості, досягли приблизно мільярда євро, а кожен новий день обходиться ще мінімум в 100 мільйонів. На думку Пелена, це серйозний удар по економіці, який припав на період її відновлення після глобальної економічної кризи.

 

Франція оцінила збитки бюджету країни в 200-400 мільйонів євро щодня


Новини Статті Аналітика
Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті