Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 10:09 | London, Apr 23 08:09 | New York, Apr 23 04:09
Shanghai, Apr 23 16:09 | Tokyo, Apr 23 17:09 | Sydney, Apr 23 19:09

Франція і Німеччина не дозволять євро залишатися заручником валютних ринків



29 листопада 2010 в 15:50 - Христина


Франція і Німеччина не дозволять євро залишатися заручником валютних ринків

Франція і Німеччина повні рішучості "врятувати" євро і не дозволять йому залишатися заручником валютних ринків. Про це заявив міністр бюджету Франції Франсуа Баруен (Franсois Baroin), передає Reuters.



За словами Баруена, виділених напередодні Ірландії 85 млрд. євро буде досить, щоб повернути довіру фінансових ринків до єврозони. "Цей захід - не поодинокий постріл, зроблений у відповідь на серйозну кризу. Вона є проявом абсолютної рішучості Європи - Франції та Німеччини - зберегти єврозону", - цитує фінансиста агентство. Боргова криза в єврозоні не представляє загрози для Франції, зазначив міністр.

Міністр фінансів ФРН Вольфганг Шойбле, зі свого боку, висловив надію, що новини про багатомільярдної "програму порятунку" Ірландії "принесуть реалізм і заспокоять фінансові ринки". На думку Шойбле, спекулятивна торгівля проти євро аж ніяк не розумна.
 

Франція і Німеччина не дозволять євро залишатися заручником валютних ринків


Новини Статті Аналітика
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті