Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 12:17 | London, Apr 20 10:17 | New York, Apr 20 06:17
Shanghai, Apr 20 18:17 | Tokyo, Apr 20 19:17 | Sydney, Apr 20 21:17

Фінансовий сектор не дозволив Уолл-стріт набрати обертів

Фінансовий сектор не дозволив Уолл-стріт набрати обертів




15 вересня 2010 в 09:20 - Уляна Роїк


Фінансовий сектор не дозволив Уолл-стріт набрати обертів

На час закриття американського ринку акцій у вівторок не відбулося значних змін, незважаючи на гарні дані про роздрібні продажі в серпні, які надали інвесторам оптимізму щодо темпів економічного відновлення.  



Обсяг роздрібних продажів у США в минулому місяці перевершив очікування аналітиків з найбільшим зростанням за п’ять місяців за рахунок АЗС та магазинів одягу, що в черговий раз зменшило занепокоєння ринків щодо другуої хвилі кризи.

На підтвердження цих даних рітейлер побутової електроніки Best Buy співпраці опублікував перевершив очікування квартальний звіт і підвищив річний прогноз прибутку.

Головним фондовим індексам США не вдалося показати позитивну динаміку через втрати фінансового сектора, які значно збільшились у понеділок на тлі схвалення нових вимог до банків, відомих як "Базель III".

Індекс роздрібного сектора S&P набрав 1,2 відсотка.

Індекс Standard & Poor’s 500 опустився на 0,07  % до 1.121,10 пункту, залишившись вище 200-денного середнього значення близько 1,115 пунктів, яке він подолав у понеділок вперше з початку серпня.

На думку аналітиків, зараз ключовим рівнем опору для індексу є 1,130, подолання якої може привести до його упевненого зростання.

"Учора (в понеділок) ми пройшли 200-денне середнє значення, і сьогодні залишилися вищими за цю позначку. Природно, що зараз відбувається деяка консолідація, але якщо ми проб’ємося далі, то досягнемо 1,200 пунктів", - вважає Стівен Массокка, керуючий директор Wedbush Морган в Сан-Франциско.

Індекс Dow Jones Industrial знизився на 0,17 відсотка до 10.526,49 середнього пункту, технологічний індекс Nasdaq Composite Index виріс на 0,18 % до 2.289,77 пункту.

 

Фінансовий сектор не дозволив Уолл-стріт набрати обертів


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Інноваційні технології у фінансовому моніторингу Інноваційні технології у фінансовому моніторингу Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі "стабільного" на "негативний" 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Бернард Медофф - шахрай століття Бернард Медофф - шахрай століття Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті