Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:27 | London, Apr 23 18:27 | New York, Apr 23 14:27
Shanghai, Apr 24 02:27 | Tokyo, Apr 24 03:27 | Sydney, Apr 24 05:27

Ф’ючерси на Wall Street піднялися перед даними по ВВП в США і промовою Бернанке



27 серпня 2010 в 15:27 - Уляна Роїк


Ф’ючерси на Wall Street піднялися перед даними по ВВП в США і промовою Бернанке

Ф’ючерси на Dow Jones Industrial Average, S&P 500 і Nasdaq 100 піднялися на рівно 0,1%, позначаючи хороший старт на Уолл-стріт (Wall Street) перед даними по ВВП США і головною промовою голови Федеральної резервної системи Бена Бернанке .  



Інвестори чекають даних по ВВП в США в другому кварталі, а також виступу Бернанке, який має оцінити стан економічного відновлення.

Станом на пятницю немає багато новин по доходах компаній, якщо не враховувати оголошення даних за другий квартал від Tiffany & Co.

Корпоративно-фінансові новини повідомляють про:

Hewlett-Packard Co підвищила ставку за 3PAR Inc до 1,8 млрд.доларів, тим самим завдаючи удару по пропозиції Dell Inc, вартість якої 1,6 млрд. доларів.

Компанія ArcSight Inc, яка спеціалізується на кібербезпеці виставила себе на продаж. Можливими покупцями є такі технологічні гіганти, як Oracle Corp., Hewlett-Packard Co. і IBM.

Boeing Co. заявили у п’ятницю, що перша поставка Dreamliner 787 тепер повинна відбутись у середині першого кварталу 2011 у зв’язку із затримкою з моторами.

Канадська страхова компанія Manulife Financial Corp і швейцарська Ace Ltd є одними з претендентів на активи страхової компанії New York Life Insurance Co. в Тайвані, Гоногконгу і Південній Кореї. Вартість угоди коливається від 800 млн. до 1 млрд. доларів.

Ціни на нафту перейшли дводенне ралі в п’ятницю і досягнули падіння, яке продовжується вже третій тиждень поспіль.

Європейські акції впали на 0,5 % п’ятницю, переживаючи падіння вже третій тиждень поспіль.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Компанія Tata Steel  - раніше відома як TISCO і Tata Iron і Steel Company Limited, є сьомим виробником сталі в світі, з річним потенціалом сирої сталі на 31 млн. тонн. Це найбільша приватна компанія, сталеливарної промисловості в Індії.

Life Insurance Corporation  - найбільша державна компанія по страхуванню життя в Індії, а також найбільший інвестор в країні.

Промисловий індекс Доу-Джонса (Dow Jones Industrial Average) показник (індекс) американських цінних паперів (акцій підприємств) створений в 19 сторіччі редактором The Wall Street Journal і співзасновником Dow Jones & Company Чарльзом Доу.

Компанія Боїнг (англ. The Boeing Company) (NYSE: BA) — одна з найбільших світових аерокосмічних та оборонних корпорацій.

Boeing 787 Dreamliner ("Лайнер мрії") — широкофюзеляжний двомоторний реактивний пасажирський літак, що розробляється американською компанією Boeing.

Manulife Financial Corporation (NYSE: MFC, TSX: MFC, SEHK: 945, PSE: MFC), відомий також як Manufacturers Life Insurance Company - велика канадська страхова компанія та фінансовий консультанат. Manulife Financial є найбільшою страховою компанією в Північній Америці і в світі посідає четверте місце, за оцінкою капіталізації.

ACE Limited – холдингова компанія групи ACE Group of Companies. АСЕ надає широкий спектр страхових і перестрахувальних продуктів. Веде операції в більш ніж 50 країнах світу і має право на ведення бізнесу в 140 країнах.

S&P 500 — фондовий індекс, у кошик якого включено 500 акціонерних компаній США, що мають найбільшу капіталізацію. Список належить компанії Standard & Poor’s і нею ж складається.

NASDAQ-100 - американський індекс фондовий. В індекс включаються 100 найбільших за капіталізацією компаній, акції яких торгуються на біржі NASDAQ. В індекс не включаються компанії фінансового сектора.

Tiffany & Co - ювелірна компанія, заснована в 1837 р.

Hewlett-Packard (HP) (NYSE: HPQ)— велика технологічна компанія зі штаб-квартирою в Пало-Альто (Каліфорнія, США). HP є світовим постачальником ключових технологій для корпоративних замовників і кінцевих користувачів.

Oracle Corporation (nasdaq ORCL) — одна з найбільших американських компаній, розробників систем керування базами даних, інструментів для розробки баз даних, а також ERP-систем.

International Business Machines Corporation — транснаціональна корпорація що спеціалізується на комп’ютерних технологіях. Як виробник чипів, IBM займає місце серед 20 лідерів продаж транзисторних виробів.

New York Life Insurance Company (NYLIC) -  найбільша страхова компанія по взаємному страхуванні життя в Сполучених Штатах, і одна з найбільших у світі.

Dell Inc - американська компанія з головним офісом в Остіні, штат Техас, заснована в 1984: один із провідних світових лідерів в області розробки і виробництва комп’ютерних систем.

3PAR - американський виробник систем і програмного забезпечення для зберігання даних і управління інформацією.
 

Ф’ючерси на Wall Street піднялися перед даними по ВВП в США і промовою Бернанке


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Обзор фондового рынка 12.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 12.07.2011_Market review
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Обзор фондового рынка 12.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 12.07.2011_PreMarket

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті