Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:24 | London, Apr 20 06:24 | New York, Apr 20 02:24
Shanghai, Apr 20 14:24 | Tokyo, Apr 20 15:24 | Sydney, Apr 20 17:24

Четвертий місяць поспіль падає показник сукупних випереджальних індикаторів країн ОЕСР



11 жовтня 2010 в 17:39 - Уляна Роїк


Четвертий місяць поспіль падає показник сукупних випереджальних індикаторів країн ОЕСР

Уповільнення зростання економік розвинених країн світу виглядає все більш імовірним, заявила в понеділок Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), відзначивши, що відновлення американської економіки досягло свого піку.  



ОЕСР повідомила про те, що серпневий показник сукупних випереджальних індикаторів (CLI) 32 країн, що входять до ОЕСР, знизився вже четвертий місяць поспіль, втративши 0,1 пункт і досягнувши рівня 102,9.

"З’являються дедалі сильніші сигнали досягнення піку (відновлення) у США", - йдеться в звіті ОЕСР.

Показник сукупних випереджальних індикаторів Китаю знизився на 0,4 пункти до 101,3, в той час як показник США впав до 102,3 з 102,4 у липні.

"Прогноз, представлений показниками (CLI) Канади, Франції, Італії, Великобританії, Бразилії, Китаю та Індії, вказує на економічний спад", - повідомляє ОЕСР.

Загальний показник для розвинених промислових країн, що входять у "Велику сімку" (G7) - Японії, США, Канади, Італії, Франції, Німеччини та Великобританії - залишився на колишній позначці 103,0.

Показник Бразилії другий місяць поспіль опускається - до 99,3 пункту з 99,6 у липні.

"Серпневі сукупні випереджальні індикатори ОЕСР підкреслюють уповільнення економічного зростання" - повідомляє ОЕСР.

Показники Німеччини, Японії і Росії говорять про продовження зростання економік цих країн.

 

Четвертий місяць поспіль падає показник сукупних випереджальних індикаторів країн ОЕСР


Новини Статті Аналітика
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні найнижча інфляція серед країн СНД В Україні найнижча інфляція серед країн СНД Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Японії пророкують різке відновлення економіки Японії пророкують різке відновлення економіки Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті