Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:13 | London, Apr 25 22:13 | New York, Apr 25 18:13
Shanghai, Apr 26 06:13 | Tokyo, Apr 26 07:13 | Sydney, Apr 26 09:13

БРІК додатково отримають близько 6% голосів у МВФ

БРІК додатково отримають близько 6% голосів у МВФ
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




25 жовтня 2010 в 12:23 - Христина


БРІК додатково отримають близько 6% голосів у МВФ

Росія, Індія, Бразилія і Китай отримають більш помітну роль у Міжнародному валютному фонді (МВФ): про це на зустрічі в Південній Кореї домовилися міністри фінансів країн Великої двадцятки.  



Відповідно до угоди, блок з чотирьох країн, відомий також під абревіатурою БРІК, додатково отримає близько 6% голосів у структурі Фонду.

Паралельно міністри фінансів Великої двадцятки погодилися подвоїти квоти МВФ, що визначають розміри внеску кожної з країн у цей фінансовий інститут і обсяги позик, які вони можуть отримувати у нього.

Сьогодні ця квота складає приблизно 340 млрд доларів, нагадує агентство Reuters, і керівництво МВФ вже досить давно наполягало на необхідності її подвоєння з тим, щоб Фонд більш впевнено почував себе у часи майбутніх криз.

Китай, економіка якого останнім часом зростає дуже швидкими темпами, обійде в структурі МВФ Німеччину, Францію і Великобританію і стане третьою за цим показником. Індія опиниться на восьмій сходинці, Росія на дев’ятій, Бразилія - на 10-й. Таким чином, держави БРІК в загальній складності будуть контролювати 14,18% квот МВФ.

Що стосується складу ради директорів МВФ, який налічує 24 крісла, то країни, що розвиваються, отримають у ньому кілька додаткових місць, а Західна Європа втратить два з наявних дев’яти. При цьому США збережуть за собою право вето на найважливіші рішення Фонду.

Нинішня реформа являє собою потужне зрушення в глобальному економічному порядку, встановленому з установою МВФ після Другої світової війни, що дало підставу голові Фонду Домініку Стросс-Канну назвати угоду історичною.

 

БРІК додатково отримають близько 6% голосів у МВФ


Новини Статті Аналітика
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті