Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:22 | London, Apr 23 16:22 | New York, Apr 23 12:22
Shanghai, Apr 24 00:22 | Tokyo, Apr 24 01:22 | Sydney, Apr 24 03:22

Більше, не завжди краще, до цього висновку може невдовзі дійти Федеральна резервна система США.

Більше, не завжди краще, до цього висновку може невдовзі дійти Федеральна резервна система США.




6 вересня 2010 в 12:39 - Уляна Роїк


Більше, не завжди краще, до цього висновку може невдовзі дійти Федеральна резервна система США.

Зараз постає багато суперечливих питань щодо того, чи варто зменшувати проценти на позику, які і так на даний момент рекордно низькі. Не факт, що такі заходи центрального банку США зможуть стимулювати відновлення економіки, яке не йде на повну силу через брак споживчого попиту.  



Жалюгідний стан економіки США, незважаючи на всі грошові і фіскальні «штурми» ФРС і Казначейства США, не покращується. Побоювання, щодо повторної рецесії спостерігається повсюдно, і відповідно про це говорили на щорічній конференції ФРС в Джексон Хоул (Jackson Hole).

Заява голови Федеральної резервної системи, Бена Бернанке про готовність до чергового придбання активів, приведе до ослаблення економіки в майбутньому, навіть, якщо зараз він цього не розуміє.

В самому банку та поза його межами зростають побоювання, щодо того чи ризики нових придбань не переважать вигоди від них. На думку деяких з працівників банку, для досягнення необхідного результату прийдеться купити велику кількість активів.

Купівля казначейських облігацій, про що останнім часом так багато говорили керівники ФРС, на думку фахівців матиме невеликий термін повернення  і можливо не дасть необхідного ефекту.

Частково причиною такого результату є те, що вплив ФРС слабшає, особливо за рахунок використання нетрадиційних заходів, таких як «ефект оголошення» на очікуваннях ринку, а не купівлі самих цінних паперів.

Прикладом результату впливу нетрадиційних методів є купівля державних облігацій на суму 100 млрд. доларів, яка може дати в результаті лише 0, 10 % зменшення довгострокових процентних ставок.

 

Більше, не завжди краще, до цього висновку може невдовзі дійти Федеральна резервна система США.


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті