Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:57 | London, Apr 19 09:57 | New York, Apr 19 05:57
Shanghai, Apr 19 17:57 | Tokyo, Apr 19 18:57 | Sydney, Apr 19 20:57

Аналітики радять Китаю знову підвищити ставки

Аналітики радять Китаю знову підвищити ставки




22 жовтня 2010 в 12:28 - Христина


Аналітики радять Китаю знову підвищити ставки

Китай має підвищити процентні ставки щонайменше ще раз в цьому році, щоб гарантувати, що перегрітий ринок нерухомості буде ефективно охолоджений, сказав Reuters державний аналітик.  



Ван Сяогуан, експерт Китайської академії управління - консультативного органу при уряді, вважає, що підвищення ставок на 25 базисних пунктів, яке відбулося у вівторок, зовсім недостатньо, щоб зробити бажаний ефект.

"Це тільки початок, і існує ще багато передумов для того, щоб очікувати нових підвищень ставки", - сказав він телебаченню Reuters.

Думка Вана не обов’язково представляє офіційну точку зору, але відображає одну зі сторін політичних дебатів у Пекіні.

Аналітики вважають, що несподіване підвищення ставок у Китаї - перше майже за три роки - спрямоване на обмеження цін на активи і фіксацію інфляційних очікувань.

Основна річна депозитна ставка зараз сягає 2,5 відсотка.

"Що буде правильною ставкою для Китаю? Я думаю, 3,5 відсотка. Додати один процентний пункт - ніяких проблем. Вона може навіть дійти до 4,0 відсотка", - сказав Ван.

Основна увага спрямована на нерухомість, додав він.

"Уряд посилає дуже ясний сигнал, підвищуючи ставки. Він показує, що рішуче налаштований на приборкання спекуляцій на ринку нерухомості".

Починаючи з квітня Пекін зробив безліч заходів для того, щоб зупинити хвилю спекуляцій, які підвищили ціни на будинки у великих містах настільки, що вони стали недоступні звичайним людям.

Проте у вересні вартість будинків зросла на 0,5 відсотка в місячному численні.

 

Аналітики радять Китаю знову підвищити ставки


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Страхування у системі фінансування житлового будівництва Страхування у системі фінансування житлового будівництва Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті