Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:27 | London, Apr 25 21:27 | New York, Apr 25 17:27
Shanghai, Apr 26 05:27 | Tokyo, Apr 26 06:27 | Sydney, Apr 26 08:27

Тігіпко каже, що ще не встиг продати свої страхові компанії

Тігіпко каже, що ще не встиг продати свої страхові компанії
Рейтинг: 0
Голосів: 0




24 грудня 2010 в 21:01 - Роман Зайцев


Тігіпко каже, що ще не встиг продати свої страхові компанії

Віце-прем`єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявляє, що ще не продавав належні йому страхові компанії. Про це він сказав  у Верховній раді, відповідаючи на запитання депутатів.



"Страхові компанії ще не продавав", - сказав Тігіпко.

У вересні Тігіпко заявив, що займається продажем свого бізнесу.

Раніше в ЗМІ з`явилася інформація про те, що операція з продажу російській групі ВТБ страхового бізнесу Тігіпка може відбутися вже у вересні.

Під контроль росіян може перейти лайфова компанія СК "ТАС" і ризикова СГ "ТАС".

ЗАТ "Страхова група "ТАС" створено в 1998 році. У структурі СГ "ТАС" більше 30 регіональних дирекцій і філіалів й близько 340 центрів продажів по всій Україні. Агентська мережа компанії становить близько 3000 осіб.

За підсумками січня-вересня 2010 року СГ "ТАС" зібрала страхових платежів на суму 234,5 млн. гривень, страхові виплати становили 93,16 млн.

ЗАТ "Страхова компанія "ТАС" створено 6 травня 2000 року під назвою ЗАТ "Страхова компанія "ПриватПоліс".

24 квітня 2001 року компанія була перейменована в ЗАТ "Страхова компанія "ТАС".

Тігіпко є кінцевим власником СГ "ТАС" і СК "ТАС".

Тігіпко каже, що ще не встиг продати свої страхові компанії


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Generali Group пішла з українського ринку Generali Group пішла з українського ринку Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄБРР може отримати до 23% в СК ЄБРР може отримати до 23% в СК "Універсальна" Страхування у системі фінансування житлового будівництва Страхування у системі фінансування житлового будівництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Екологізації виробництва на вітчизняних підприємствах: організаційно-економічний аспект Екологізації виробництва на вітчизняних підприємствах: організаційно-економічний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті