Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:07 | London, Apr 20 04:07 | New York, Apr 20 00:07
Shanghai, Apr 20 12:07 | Tokyo, Apr 20 13:07 | Sydney, Apr 20 15:07

Мінагрополітики хоче створити Державну аграрну страхову компанію

Мінагрополітики хоче створити Державну аграрну страхову компанію




30 березня 2011 в 10:20 - Роман Зайцев


Мінагрополітики хоче створити Державну аграрну страхову компанію

Міністерство аграрної політики та продовольства ініціює створення Державної аграрної страхової компанії.  Про це йдеться у Проект відповідного розпорядження Кабміну.



Зазначається, що в сільському господарстві необхідно сформувати систему, яка дозволить забезпечити необхідний рівень функціональної взаємодії трьох головних учасників ринку страхування сільськогосподарської продукції - сільгоспвиробників, страховиків і держави та посилити контроль за функціонуванням системи агрострахування з боку держави.

Міністерство пропонує створити Державну аграрну страхову компанію у рамках реалізації концепції розвитку системи страхування сільськогосподарської продукції в Україні.

Планується, що ця концепція буде реалізуватися поетапно. На першому етапі передбачено створення законодавчих умов і розробка відповідних нормативно-правових актів для функціонування системи страхування сільськогосподарської продукції, а також забезпечення формування необхідних інфраструктурних елементів системи.

Створення ДАСК як самостійного державного підприємства, яке діє на принципах самофінансування й прибутковості.

На другому етапі передбачено впровадження необхідних стандартних страхових продуктів і проведення їх пілотного використання, а також формування необхідних баз даних щодо страхування сільськогосподарської продукції.

Термін впровадження - 1 рік із моменту ухвалення закону "Про особливості здійснення страхування сільськогосподарської продукції з державною фінансовою підтримкою".

Реалізація запропонованого проекту розпорядження потребує виділення коштів із державного бюджету для створення Державної аграрної страхової компанії в сумі, еквівалентній мільйону євро - мінімальний розмір статутного фонду страховика, що передбачено статтею 30 розділу III Закону України "Про страхування".

Мінагрополітики хоче створити Державну аграрну страхову компанію


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Страхування у системі фінансування житлового будівництва Страхування у системі фінансування житлового будівництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті