Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:57 | London, Apr 25 13:57 | New York, Apr 25 09:57
Shanghai, Apr 25 21:57 | Tokyo, Apr 25 22:57 | Sydney, Apr 26 00:57

Державна страхова компанія буде страхувати великі депозити

Державна страхова компанія буде страхувати великі депозити




28 лютого 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Державна страхова компанія буде страхувати великі депозити

Державна страхова компанія, яку має намір створити уряд, буде страхувати депозити вкладників банків і кредитних спілок.



Про це пише газета "Дело" із посиланням на джерело в Національному банку України.

При цьому планується, що в банках будуть страхуватися лише ті депозити, сума яких перевищує захищені Фондом гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО) 150 тис. гривень.

Точніше, на страхування буде прийматися сума, яка перевищує гарантовані Фондом 150 тис. гривень.

Що стосується вкладів кредитних спілок, то страхуватися буде весь депозит, оскільки на сьогодні жодних державних гарантій за такими вкладами немає.

Глава Держфінпослуг Василь Волга підтвердив цю інформацію.

"У підготовленому нами бізнес-плані такі функції присутні", - повідомив він.

За його словами, бізнес-план був направлений до уряду, але остаточне рішення щодо держстраховика Кабмін ще не прийняв.

"Ми в бізнес-план внести максимальну кількість функцій, які зможе виконувати така компанія, але це не означає, що всі вони будуть прийняті", - уточнив Волга.

Банкіри та представники ринку кредитних спілок позитивно поставилися до ідеї додаткових держгарантій для вкладників, але побоюються шахрайства і непрофесіоналізму з боку держструктури.

Як повідомлялося, державна страхова компанія може з‘явитися в Україні уже навесні.

Всупереч озвученим раніше планам, вона буде займатися не тільки перестрахуванням ризиків вітчизняних та закордонних страхових компаній, але і прямим страхуванням.

Тобто, держава створює прямого конкурента приватним страховикам.

Державна страхова компанія буде страхувати великі депозити


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Страхування у системі фінансування житлового будівництва Страхування у системі фінансування житлового будівництва Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Екологізації виробництва на вітчизняних підприємствах: організаційно-економічний аспект Екологізації виробництва на вітчизняних підприємствах: організаційно-економічний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті