Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 09:38 | London, Apr 24 07:38 | New York, Apr 24 03:38
Shanghai, Apr 24 15:38 | Tokyo, Apr 24 16:38 | Sydney, Apr 24 18:38

StarLight Media та Інтер разом продаватимуть рекламу

StarLight Media та Інтер разом продаватимуть рекламу




6 січня 2011 в 14:41 - Роман Зайцев


StarLight Media та Інтер разом продаватимуть рекламу

Найбільші продавці телевізійної реклами на українському ринку, StarLight Media та Інтер-реклама, домовилися про спільні продажі в 2011 році. Про це повідомляє МедіаБізнес із посиланням на власні джерела на телеринку.



Раніше звучали заяви про альянс між Інтер-рекламою та 1+1. Однак, схоже, що за кілька днів до Нового року рекламний альянс-2011 кардинально змінився, а точніше, повернувся до моделі 2009 року, зазначає видання. Так, протягом 10 років з перервою в 2004 році канали групи Віктора Пінчука вже продавали свої рекламні можливості спільно з Інтер-рекламою, але в 2009-му група створила власний дім продажів Star Light Sales.

"Швидше за все, цей союз приведе до того, що колеги зі StarLight Media та Інтер-реклами спробують підняти ціни на ринку. У 2010 році вони воювали один з одним і в результаті ми отримали недостатнє зростання цін на початку цього року і – як наслідок – аномальну заповнюваність у першій половині року. Тепер їм ніщо не завадить підняти ціни. Єдине питання – як це відбуватиметься? Адже більша частина наших клієнтів уже уклали угоди на наступний рік", - говорить Юлія Карпушина, директор з медіа-баїнгу та розвитку рекламного агентства AITI/Carat.

Однак, можливо, пропонувати нові умови продавці телереклами будуть тим, хто ще не встиг укласти договори на наступний рік.

На сьогодні частка каналів, які обслуговує Інтер-реклама (ІР) і SLM – це більша частина ринку. Відповідно, разом саме вони стануть дуже впливовими ціноутворювачами на телерекламному ринку.

StarLight Media та Інтер разом продаватимуть рекламу


Новини Статті Аналітика
Перший рекламний стенд на Місяці встановлять японці Перший рекламний стенд на Місяці встановлять японці Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті