Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:48 | London, Apr 19 09:48 | New York, Apr 19 05:48
Shanghai, Apr 19 17:48 | Tokyo, Apr 19 18:48 | Sydney, Apr 19 20:48

Google захопив 90% французького ринку інтернет-реклами

Google захопив 90% французького ринку інтернет-реклами




17 грудня 2010 в 10:16 - Роман Зайцев


Google захопив 90% французького ринку інтернет-реклами

Антимонопольна служба Франції звинуватила Google в тому, що компанія завоювала більше 90% національного ринку інтернет-реклами.



За версією антимонополістів, Google чинить тиск на потенційних клієнтів при укладанні з ними контрактів, що стосуються контекстної реклами та ключових слів. FCA (French Competition Authority) вважає, що Google пропонує своїм клієнтам і партнерам завищені ціни на рекламні контракти. Ці дії, як йдеться в заяві антимонопольної служби, порушують закон про захист конкуренції, пише The New York Times.

FCA опирається на скаргу низки компаній у Європейську комісію в Брюсселі, згідно з якою Google зловживає своїм впливом в Мережі. Зокрема, мова йде про французьку компанії Navx, якій не вдалося домовитися з Google про розміщення реклами за прийнятною ціною. У Google всі звинувачення на свою адресу спростували, порадивши представникам Єврокомісії ширше поглянути на сучасний ринок он-лайн-реклами.

Давши Google нагальну рекомендацію поступитися Navx, представник французької влади зазначив, що домінування інтернет-холдингу на рекламному ринку не є чимось таким, що заслуговує осуду. За його словами, Google домоглася лідируючого становища завдяки "великим досягненням у сфері інновацій і регулярним інвестиціям в цій галузі".

Між тим, у листопаді Сенат Франції схвалив введення податку на он-лайн-рекламу з 2011 року. Новий закон про оподаткування набуде чинності , якщо його також схвалить нижня палата парламенту.

Google захопив 90% французького ринку інтернет-реклами


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Google Inc. збільшила чистий прибуток на 17,3% Google Inc. збільшила чистий прибуток на 17,3% Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Виручка компанії Google виросла на 27% до $8,58 млрд. Виручка компанії Google виросла на 27% до $8,58 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Google інвестувала $ 168 млн в найбільшу сонячну електростанцію у світі Google інвестувала $ 168 млн в найбільшу сонячну електростанцію у світі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті