Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:12 | London, Apr 20 11:12 | New York, Apr 20 07:12
Shanghai, Apr 20 19:12 | Tokyo, Apr 20 20:12 | Sydney, Apr 20 22:12

Янукович запевняє, що питання про реприватизацію "ArcelorMittal Кривий Ріг" не стоїть

Янукович запевняє, що питання про реприватизацію "ArcelorMittal Кривий Ріг" не стоїть




8 жовтня 2010 в 14:20 - Роман Зайцев


Янукович запевняє, що питання про реприватизацію "ArcelorMittal Кривий Ріг" не стоїть

Питання про реприватизацію ВАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" не стоїть на порядку денному. Про це заявив президент Віктор Янукович на зустрічі з політичними і науковими колами Франції в п'ятницю в Парижі.  



"На мій погляд, воно (питання ситуації з ArcelorMittal) далі не буде розвиватися. У всякому разі, я вчора про це сказав президентові Ніколя Саркозі, що, швидше за все, це питання не дійде до суду і ніякого питання не буде стояти про реприватизацію або про зрив угоди про приватизацію цього заводу", - сказав Янукович.

Він висловив свою думку про те, що причиною проблем із компанією стало те, що Фонд держмайна не виніс на засідання уряду питання про перенесення термінів виконання інвестиційної програми, а самочинно продовжив ці терміни, повідомляє агентство "УНІАН".

За словами Януковича, Генпрокуратура порушила відповідне питання, але, запевнив він, всі проблеми будуть вирішені в рамках підписаного між урядом та компанією договору.

Він повідомив що найближчим часом планує зустрітися із власниками компанії, щоб з‘ясувати всі обставини, пов‘язані з цією справою.

Як повідомлялося, представники ВАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" підозрюють, що підприємство хочуть повернути у державну власність.

У разі негативного рішення Господарського суду Києва у суперечці підприємства із Генпрокуратурою, справа може перейти в міжнародні судові інстанції, зазначають вони.

Раніше Генпрокуратура в інтересах держави в особі Кабінету міністрів звернулася до Господарського суду Києва із позовом про визнання недійсними внесених у 2009 році Фондом держмайна змін до договору купівлі-продажу 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь".

Госпсуд Києва 26 липня порушив провадження у цій справі і призначив його до розгляду 15 вересня, проте повноважні представники Генпрокуратури та одного з відповідачів не з‘явилися, в результаті чого суд переніс засідання на 1 жовтня.

Фонд держмайна і власники "ArcelorMittal Кривий Ріг" 14 травня 2009 року підписали зміни до договору купівлі-продажу підприємства, згідно з якими виконання низки інвестзобов‘язань відкладено на період фінансово-економічної кризи.

Згідно із внесеними змінами, власники підприємства мають право відкласти внесення інвестицій у технічне переобладнання заводу і капіталовкладень, що стосуються приросту потужностей.

Янукович запевняє, що питання про реприватизацію "ArcelorMittal Кривий Ріг" не стоїть


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті