Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 09:26 | London, Apr 18 07:26 | New York, Apr 18 03:26
Shanghai, Apr 18 15:26 | Tokyo, Apr 18 16:26 | Sydney, Apr 18 18:26

В МТС кажуть, що "Укртелеком" їм просто не по кишені

В МТС кажуть, що "Укртелеком" їм просто не по кишені




22 грудня 2010 в 14:41 - Роман Зайцев


В МТС кажуть, що "Укртелеком" їм просто не по кишені

В "МТС Україна" вважають, що ціна за держпакет акцій "Укртелекому" є завищеною. Про це сказала директор із зв'язків з громадськістю російської МТС Олена Кохановська.



"Оцінки показали, що вартість компанії не відображає поточну ринкову ситуацію, актив переоцінений з точки зору потенційного зростання, в рамках тих показників, які задані у тендері", - повідомила вона.

Джерело, близьке до МТС, повідомило, що росіян не влаштувала вимога взяти на себе борг "Укртелекому" у розмірі 500 млн. доларів і протягом трьох років вийти на прибутковість, пише "Дело".

Крім того, джерело повідомило, що ще однією умовою, яка не влаштувавала МТС, стала вимога зберегти штат державного оператора у 80 тисяч робітників при тому, що в усій групі МТС працює близько 25 тисяч чоловік.
Як повідомлялося, дочірнє підприємство ЕSU концерну EPIC стало єдиним претендентом на покупку 92,8% акцій "Укртелекому".

"МТС Україна" була однією з компаній, яка підписала з Фондом державного майна договір про конфіденційність для ознайомлення з конкурсною документацією з приватизації "Укртелекому".

В МТС кажуть, що "Укртелеком" їм просто не по кишені


Новини Статті Аналітика
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
"Газпром" каже, що ні про що з Україною не домовлявся Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Росія не збирається переписувати газові контракти Росія не збирається переписувати газові контракти Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті