Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:50 | London, Apr 25 18:50 | New York, Apr 25 14:50
Shanghai, Apr 26 02:50 | Tokyo, Apr 26 03:50 | Sydney, Apr 26 05:50

Україна хоче приватизувати дві теплові енергогенеруючі компанії



2 березня 2011 в 10:50 - Ілона Чіркова


Україна хоче приватизувати дві теплові енергогенеруючі компанії

Україна у 2011 р. планує виставити на приватизацію дві теплові енергогенеруючі компанії і п'ять-шість енергопостачальних компаній (обленерго), повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко.



Бойко сказав, що думає, що цього року буде реалізовано пілотний проект із приватизації п’яти-шести компаній на ринку дистрибуції та двох - на ринку генерації.

Ю.Бойко уточнив, що конкурс із продажу однієї з компаній буде оголошено до липня 2011 року.

Голова Міненерговугілля зазначив, що одним із головних зобов‘язань, які Україна виставить перед потенційними покупцями, буде готовність інвестора вкладати кошти в модернізацію підприємства.

Раніше перший віце-прем‘єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв заявив, що Україна розраховує розпочати приватизацію теплової генерації у другому кварталі 2011 року.

Про бажання прискорити терміни приватизації чотирьох теплових енергогенеруючих компаній країни - "Західенерго" (ZAEN), "Центренерго" (CEEN), "Дніпроенерго" (DNEN) і "Донбасенерго" (DOEN)- голова Фонду держмайна (ФДМ) Олександр Рябченко заявив у вересні 2010 року.

Україна хоче приватизувати дві теплові енергогенеруючі компанії


Новини Статті Аналітика
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Перші кроки Інтернет-трейдера Перші кроки Інтернет-трейдера Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті