Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:10 | London, Apr 20 01:10 | New York, Apr 19 21:10
Shanghai, Apr 20 09:10 | Tokyo, Apr 20 10:10 | Sydney, Apr 20 12:10

Новий власник має за три роки вивести "Укртелеком" на прибутковий рівень

Новий власник має за три роки вивести "Укртелеком" на прибутковий рівень
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 жовтня 2010 в 09:40 - Роман Зайцев


Новий власник має за три роки вивести "Укртелеком" на прибутковий рівень

Переможець конкурсу з продажу 92,79% держпакета акцій ВАТ "Укртелеком" буде зобов'язаний забезпечити позитивний фінансовий результат діяльності компанії до кінця третього фінансового року після купівлі й у наступні періоди.  



Такі вимоги містяться в умовах приватизації оператора, затверджених урядовим розпорядженням №1948-р від 12 жовтня 2010 року, текст якого оприлюднений на веб-сайті Кабміну.

Також покупець держпакету акцій "Укртелекома" протягом трьох років не зможе скорочувати за власною ініціативою робочі місця в компанії, а також розривати з співробітниками трудові договори, за винятком випадків розірвання договорів за згодою сторін і звільнення співробітників за порушення.

У разі розірвання трудового договору із працівниками за угодою сторін протягом трьох років після приватизації компанія буде зобов‘язана забезпечити їм вихідну допомогу в залежності від трудового стажу.

Уряд також зобов‘язує майбутнього власника підприємства виконувати умови договору за синдикованим кредитом, наданим Credit Suisse First, Deutsche Bank і Standard bank в 2005 році.

Крім того, покупець компанії повинен буде протягом трьох місяців після покупки забезпечити сплату до держбюджету дивідендів, нарахованих за результатами 2007 року, у розмірі 74,37 млн. гривень, а також пені у розмірі 200% річних облікової ставки Нацбанку від суми несплати, розрахованої за кожен день прострочення платежу.

Умови приватизації містять вимоги до майбутнього власника щодо обов‘язкового надання послуг місцевого зв‘язку, в тому числі в сільській місцевості, гірських та депресивних районах, однак не передбачають конкретних зобов‘язань із розширення мережі фіксованого телефонного зв‘язку і телефонізації нових населених пунктів.

Інвестор також буде зобов‘язаний створити і безкоштовно передати у держвласність виділену телекомунікаційну мережу спеціального призначення для функціонування системи урядового зв‘язку.

Протягом року після створення такої мережі компанія зобов‘язана фінансувати філія спецелектросвязі в обсягах не нижче рівня 2010 року.

Після переходу в приватну власність "Укртелеком" також буде зобов‘язаний виконувати вимоги закону "Про телекомунікації" щодо рівного доступу інших операторів до його мереж.

Як повідомлялося, конкурс із продажу держпакету акцій "Укртелекому" буде оголошений 13 жовтня. Стартова ціна складе 10,5 млрд. гривень.

Новий власник має за три роки вивести "Укртелеком" на прибутковий рівень


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті