Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:43 | London, Apr 23 11:43 | New York, Apr 23 07:43
Shanghai, Apr 23 19:43 | Tokyo, Apr 23 20:43 | Sydney, Apr 23 22:43

Київрада виключила з програми приватизації 301 об’єкт

Київрада виключила з програми приватизації 301 об’єкт
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 жовтня 2010 в 16:50 - Роман Зайцев


Київрада виключила з програми приватизації 301 об’єкт

Депутати Київради виключили з програми приватизації об'єктів комунальної власності на 2007-2010 роки 301 об'єкт.  



За відповідне рішення у четвер проголосували 103 зі 105 зареєстрованих у залі депутатів, повідомляє агентство "УНІАН".

З доповіддю з цього питання перед депутатами виступив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Пузанов.

Він підкреслив, що запропонований у Київраді проект рішення включає 303 об‘єкти, які так чи інакше забезпечують життєдіяльність міста, функціонування органів влади, діяльність виконавчих органів влади.

За його словами, у програму приватизації були включені, зокрема, об‘єкти Міністерства внутрішніх справ, Антимонопольного комітету, підрозділів прокуратури, Державтоінспекції, а також об‘єкти, що належать Київському іподрому, метрополітену, комунальним підприємствам шляхоексплуатаційного управління, комунальному об‘єднанню "Київзеленбуд".

Крім того, під приватизацію потрапили об‘єкти структурних підрозділів КМДА, Державного митного комітету, а також об‘єкти паркових структур та об‘єкти комунального підприємства "Фармація".

Пузанов зазначив, що під час вивчення історії потрапляння цих об‘єктів до програми було виявлено, що більшість вказаних об‘єктів вносилися на сесіях Київради з голосу, без відповідних погоджень у комісіях та структурах КМДА.

Іноді, за його словами, Головне управління комунальної власності просто було поставлено перед фактом щодо необхідності виконання прийнятої програми.

У ході обговорення сьогоднішнього рішення на прохання депутатів від Блоку Черновецького з підготовленого переліку було викреслено дві позиції.

У Блоці Черновецького пояснили необхідність виключення цих пунктів потребою в уточненні інформації по них.

Як запропонував секретар Київради Олесь Довгий, на наступне засідання Київради ці питання будуть додатково вивчені, і в разі необхідності виключення цих пунктів з програми приватизації це зроблять на наступному засіданні.

Як пояснив Пузанов, щодо частини пунктів, які включені до сьогоднішнього переліку об‘єктів, приватизація яких скасовується, уже є судові справи.

У тому випадку, якщо у судах буде прийняте рішення, що КМДА та Київрада мають якимсь чином компенсувати особам, яким було продано ті чи інші об‘єкти, ця інформація буде розглядатися столичною владою по кожному окремому випадку.

У тому числі буде задіяна і бюджетна комісія Київради, керівник якої Роман Ярошенко сьогодні на засіданні просив відкласти питання про скасування приватизації 300 об‘єктів у столиці, оскільки його комісія відповідний проект рішення не вивчила.

Київрада виключила з програми приватизації 301 об’єкт


Новини Статті Аналітика
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті