Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:49 | London, Apr 19 21:49 | New York, Apr 19 17:49
Shanghai, Apr 20 05:49 | Tokyo, Apr 20 06:49 | Sydney, Apr 20 08:49

Колишній голова ФДМУ каже, що "Укртелеком" купили для людини Януковича

Колишній голова ФДМУ каже, що "Укртелеком" купили для людини Януковича




11 березня 2011 в 13:30 - Роман Зайцев


Колишній голова ФДМУ каже, що "Укртелеком" купили для людини Януковича

Реальним власником "Укртелекому" стане людина, наближена до президента. Таку думку в коментарі "Радіо свобода" висловив колишній голова Фонду державного майна, перший заступник голови спеціальної контрольної комісії Верховної ради з питань приватизації Олександр Бондар.



"Куплено "Укртелеком" під найближче оточення Януковича. У найближчі місяці ми з‘ясуємо, хто його купив. Ніхто нічого не перепродаватиме", - сказав Бондар.

З огляду на це він вважає передчасним питання про перспективи компанії.

"Ми досі не знаємо, які фінансові можливості у цієї людини чи структури. Кота в мішку ми отримали як покупця", - додав колишній керівник ФДМУ.

Фонд державного майна і дочірня компанія австрійського концерну EPIC, сьогодні підпиcали договір купівлі-продажу державного пакета акцій "Укртелекому".

Фонд держмайна у жовтні 2010 року оголосив конкурс з приватизації майже 93% акцій "Укртелекому" за стартовою ціною 10,5 млрд. гривень.

На нього була подана лише одна заявка.

У зв‘язку з цим оголосили дооцінювання пакету акцій. Експертна оцінка перевищила стартову ціну акцій "Укртелекому" лише на 75 млн. гривень.

Колишній голова ФДМУ каже, що "Укртелеком" купили для людини Януковича


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті